Sorteaza dupa

Interval de pret (in lei)
 
Culoare
Material
Stoc
Afiseaza
Abonare NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletterul onlineScauneOnline.ro pentru ultimelenoutati si stiri. Inscrie-te!
 • scaune online pe twitter
 • ScauneOnline.ro pe facebook
Livrare gratuita

Scaune / Scaune de birou

 • Fotoliu de birou din piele OFF 1610
  LIVRARE GRATUITA

  Fotoliu de birou din piele OFF 1610

  Fotoliul de birou din piele OFF 1610 este alcatuit din sezut si spatar (suprafata de contact) din piele naturala de lux, spatele din piele ecologica, baza din otel acoperit cu lemn, bratele din lemn.

  Scaunul de birou OFF 1610 permite lasarea spatarului pe spate pana la un unghi de 90 grade, fata de pozitia initiala, precum si reglajul sezutului pe inaltime.

  Este un fotoliu de birou de lux, acoperit cu piele naturala in nuante de maro (vezi poze).

  1 299,52 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaune ergonomice de birou OFF911
  LIVRARE GRATUITA

  Scaune ergonomice de birou OFF911

  Scaunele ergonomice OFF 911 se remarca prin optiunile de reglare ce se pot efectua atat la nivelul sezutului si tetierei, cat si nivelul bratelor.

  Scaunul are sezutul si spatarul tapitate cu mesh, pentru o circulatie imbunatatita a aerului, iar baza este din aluminiu slefuit.

  1 099,88 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Fotoliu de birou din piele OFF 1621
  LIVRARE GRATUITA

  Fotoliu de birou din piele OFF 1621

  Fotoliu de birou din piele  executate cu fata si spatarul (suprafata de contact) din piele naturala, spatele din piele ecologica, baza din otel acoperit cu lemn, bratele din lemn. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare si  mecanism de balans.

  892,80 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaune de birou cu masaj OFF933
  LIVRARE GRATUITA

  Scaune de birou cu masaj OFF933

  Scaun managerial ergonomic executat din piele ecologica, bratele din otel cromat acoperite cu piele ecologica si stea metalica cromata. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare mecanism de balans si SISTEM DE MASAJ in cinci puncte, cu cinci programe diferite de masaj (pulsate, tapping, rolling, knedding si auto), cu trei nivele de intensitatate. Produsul este insotit de telecomanda si un adaptor AC 230V/50Hz.

  761,36 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaun directorial OFF5860
  LIVRARE GRATUITA

  Scaun directorial OFF5860

  Scaun directorial ergonomic executat cu fata si spatarul din piele naturala cal 1, baza din otel cromat, brate din plastic dur acoperite cu piele ecologica. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare si mecanism de balans cu posibilitatea blocarii in orice pozitiei (sistem multiblock)

  659,68 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaun ergonomic de birou OFF910
  PROMOTIE
  LIVRARE GRATUITA

  Scaun ergonomic de birou OFF910

  Scaunul ergonomic OFF910 se remarca prin multitudinea de reglaje ce se pot face atat la nivel lombar, cat si nivelul bratelor. Scaunul are sezutul tapitat cu piele ecologica, spatarul din mesh pentru o buna circulatie a aerului, iar baza este din otel cromat. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare.

  695,64 Lei pret vechi
  644,80 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaune de birou directoriale OFF 805
  LIVRARE GRATUITA

  Scaune de birou directoriale OFF 805

  Noutatea absoluta la acest model de scaun e reprezentata de pistonul dispus pe orizontala, fapt ce permite balansul spatarului independent de sezut, la o simpla apasare pe buton, precum si blocarea spatarului in orice pozitie se doreste.

  Scaunele directoriale OFF805 sunt fabricate din piele ecologica, stea din polipropilena cu insertii de plastic argintiu, brate din plastic dur tapitate cu piele ecologica, piston cu gaz pentru reglare pe inaltime si mecanism de balans. La imbinari, scaunele pot fi cusute cu ata alba sau cu ata de culoarea pielii ecologice.

  Este un scaun comfortabil, ergonomic, asigurand o postura perfecta a pozitiei de la birou.

  632,40 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaune de birou cu masaj OFF930
  LIVRARE GRATUITA

  Scaune de birou cu masaj OFF930

  Scaun managerial ergonomic executat din piele ecologica, bratele din otel cromat acoperite cu piele ecologica si stea metalica cromata. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare mecanism de balans si SISTEM DE MASAJ in cinci puncte, cu sase programe diferite de masaj, cu trei nivele de intensitatate si temporizator. Produsul este insotit de telecomanda si un adaptor AC 230V/50Hz.

  623,72 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaun directorial OFF901 - Vertebro
  LIVRARE GRATUITA

  Scaun directorial OFF901 - Vertebro

  Un scaun care reuseste sa atraga atentia tuturor vizitatorilor dumnevoastra, atat prin design, cat mai ales prin facilitatile oferite.

  598,92 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaune de birou cu functie de masaj OFF992
  LIVRARE GRATUITA

  Scaune de birou cu functie de masaj OFF992

  Scaun managerial ergonomic executat cu fata si sezutul din piele tip "split leather", bratele din lemn si stea metalica imbracata in lemn. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare mecanism de balans si SISTEM DE MASAJ in 5 puncte, cu trei nivele de intensitatate. Produsul este insotit de telecomanda si un adaptor AC 230V/50Hz.

  558,00 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaune ergonomice de birou OFF 938
  PROMOTIE
  LIVRARE GRATUITA

  Scaune ergonomice de birou OFF 938

  Scaunul ergonomic de birou OFF 938 este un scaun modern, cu linii cursive, oferind rafinament si o nota de eleganta. 

  Manerele si linia cadrului sunt create pentru a oferi un plus de ergonomie, alaturi de look-ul modernist.

  Scaunul este  cu spatar inalt (potrivit si pentru persoane de peste 190 cm), imbracat in plasa ergonomica (mesh),  mecanism Multiblock (balans pe spate cu blocare in orice pozitie) si reglare pe verticala datorita cilindului cu gaz de care dispune.

  Produsul este disponibil pe culorile negru si albastru-bleumarin (vezi poze)

  620,00 Lei pret vechi
  549,32 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaune ergonomice OFF 808
  LIVRARE GRATUITA

  Scaune ergonomice OFF 808

  Scaunele de birou ergonomice OFF 808 sunt scaune de birou avand un design modern, cu cadrul din otel cromat, acoperit cu piele ecologica .

  Manerele si linia cadrului sunt create pentru a oferi un plus de ergonomie, alaturi de look-ul modernist.

  Scaunele au stea metalica cromata moderna, piston cu gaz (hidraulic), manere de otel cromat imbracate in piele ecologica de culoarea spatarului si sezutului, precum si un mecanism ce permite rotirea si balansul scaunului.

  545,60 Lei (cu TVA)
  vezi detalii