Meniu
Your Cart

Scaune birou copii OFF 328 mov

Scaune birou copii OFF 328 mov

Descoperă magia și confortul cu scaunele birou pentru copii OFF 328 mov - alegerea perfectă pentru a transforma camera copilului tău într-un spațiu plin de inspirație și productivitate. Fie că este vorba de temele de la școală sau activitățile creative preferate, acest scaun este partenerul ideal pentru micuțul tău explorator.

Cu un design ingenios adaptat nevoilor celor mici, scaunul birou OFF 328 mov este o combinație perfectă de eleganță și durabilitate. Creat pentru a rezista aventurilor copilăriei, acest scaun este o investiție inteligentă în viitorul micuțului tău. Baza metalică solidă este echipată cu 5 roți moi și rezistente, permițându-i să se deplaseze ușor și în voie în jurul biroului său, fără niciun efort.

Reglarea înălțimii este un joc de copii, datorită cilindrului pneumatic integrat. Indiferent cât de mult cresc sau cât de mult înclină balanța distracției, scaunul se adaptează mereu nevoilor lor. Mecanismul de reglare a înălțimii scaunului asigură poziția corectă a spatelelor lor în timp ce se concentrează asupra sarcinilor importante.

Comoditatea și stilul se întâlnesc în designul captivant al scaunului OFF 328 mov. Pielea ecologică de calitate superioară acoperă fața și spătarul scaunului, adăugând o notă de rafinament. Brațele din oțel cromat sunt acoperite cu aceeași piele ecologică, oferind o senzație plăcută la atingere și asigurând un suport solid pentru mânuțele nerăbdătoare.

Acest model de scaun este special conceput pentru cei mici, fiind testat riguros pentru siguranță și durabilitate. Cu o capacitate de până la 70 kg și o înălțime reglabilă între 86 cm și 92 cm, acesta va fi aliatul perfect în evoluția lor. Sezutul ergonomic cu o adâncime de 49 cm și lățime de 42 cm le oferă confortul necesar în timpul orelor lungi de învățat și creație.

Scaunul birou copii OFF 328 mov vine într-o varietate de culori vibrante - roz, mov, roșu, albastru și verde - pentru a corespunde gusturilor fiecărui mic artist sau șef în devenire. Cu înălțimea spătarului de 40 cm și o bază cu diagonala de 58 cm, acest scaun își găsește ușor locul în orice colț al camerei.

Pentru a-ți oferi liniștea sufletească, beneficiezi de o garanție extinsă de 24 de luni, asigurându-te că micuțul tău va fi însoțit de acest scaun de încredere în tot parcursul copilăriei sale. Alege scaunul birou pentru copii OFF 328 mov și creează un spațiu de învățare și creativitate unde confortul și accesibilitatea se împletesc armonios.
Scaune
Culoare Mov
Atribute
Material Piele ecologica
Greutate maximă (kg) 70
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 98
Înălțime șezut maximă (cm) 58
Înălțime spătar (cm) 39
Lățime scaun (cm) 54
Lățime șezut (cm) 42
Tip mâner Metalic
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie