Meniu
Your Cart

Scaune birou copii OFF 328 verde

Scaune birou copii OFF 328 verde

Descoperă magia și confortul unic oferit de scaunele birou copii OFF 328 în nuanța vibrantă de verde! Aceste scaune sunt mult mai mult decât simple piese de mobilier; ele sunt partenerii perfecti pentru explorarea creativității și învățării în lumea copilăriei. Cu un design ingenios, materiale durabile și o atenție meticuloasă pentru detalii, scaunul birou copii OFF 328 verde este alegerea ideală pentru a transforma colțul de studiu al micuțului într-un sanctuar al productivității și bucuriei.

Fiecare aspect al acestui scaun a fost gândit cu grijă pentru a se potrivi nevoilor și dorințelor copiilor. Baza sa metalică robustă este echipată cu cinci roți ușor glisante, oferindu-le celor mici libertatea de a se deplasa cu ușurință în jurul biroului lor. Cilindrul pneumatic pentru reglarea înălțimii face ca ajustarea scaunului să fie un joc de copii, adaptându-se rapid și simplu în funcție de înălțimea și preferințele fiecărui mic utilizator. Iar mecanismul ingenios de reglare a înălțimii șezutului asigură o poziție corectă și confortabilă pentru ore întregi de studiu și joacă.

Cu un design modern și captivant, fata și spătarul din piele ecologică îmbrățișează perfect corpul micuțului, oferind o senzație plăcută la atingere și o durabilitate de neegalat. Brațele din oțel cromat sunt acoperite cu aceeași piele ecologică, aducând o notă sofisticată și sporind nivelul de confort. Culorile vibrante și strălucitoare, precum verdele proaspăt, completează estetica scaunului, făcându-l o alegere care încântă ochiul și inspiră imaginația.

Scaunul birou copii OFF 328 verde este nu doar un simplu scaun, ci o piesă de mobilier special concepută pentru cei mici. Cu o capacitate de testare de până la 70 kg, el asigură siguranță și stabilitate în utilizare. Înălțimea reglabilă între 86 cm și 92 cm se adaptează creșterii în continua schimbare a copiilor, în timp ce dimensiunile generoase ale șezutului (49 cm adâncime, 42 cm lățime) asigură un spațiu confortabil pentru a se așeza și învăța.

Scaunul birou copii OFF 328 verde nu este doar o alegere practică și estetică, ci și una înțeleaptă din punct de vedere financiar. Beneficiezi de o garanție solidă de 24 de luni, ceea ce demonstrează încrederea noastră în calitatea și durabilitatea acestui produs minunat. Transformă experiența studiului și a jocului copilului tău cu un scaun birou care nu numai că susține, dar încurajează explorarea și dezvoltarea lor. Alege scaunul birou copii OFF 328 verde și oferă-i copilului tău un colț de creativitate, confort și veselie! Disponibil într-o paletă bogată de culori - roz, mov, roșu, albastru, verde - acest scaun devine expresia perfectă a personalității fiecărui mic utilizator.Scaune
Culoare Verde
Atribute
Material Piele ecologica
Greutate maximă (kg) 70
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 98
Înălțime șezut maximă (cm) 58
Înălțime spătar (cm) 39
Lățime scaun (cm) 54
Lățime șezut (cm) 42
Tip mâner Metalic
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie