Meniu
Your Cart

Blog ScauneOnline.ro Feed RSS

29 Mar Ce înseamnă sedentarism la birou și cum îl poți combate, în... câțiva pași simpli?
admin 0 947
      Stai prea mult timp așezat? Ești captiv în lumea digitală, cu ochii lipiți de ecran și mâinile pe tastatură?      Bine ai venit în era sedentarismului la birou, un fenomen tot mai răspândit în r..
21 Feb Ce înseamnă ergonomic și cum te poți asigura că scaunul achiziționat respectă criteriile?
admin 1 1508
  Ergonomia, o disciplină științifică ce se ocupă cu studiul eficienței și confortului în mediul de lucru, a devenit un element esențial în proiectarea mobilierului de birou, în special a scaunelor. A..
10 Jan Amenajare birou contabilitate – câteva idei pentru un spațiu primitor și eficient
0 1615
Importanța amenajării unui birou de contabilitateDefinirea conceptului de „amenajare birou contabilitate”    Amenajarea unui birou de contabilitate presupune crearea unui spațiu funcțional și estetic ..
15 Dec Culoarea anului 2024, Peach Fuzz: Cum o poți integra în amenajările interioare
admin 0 2585
Când vine vorba de designul interior, culoarea joacă un rol esențial în crearea atmosferei și a personalității unui spațiu. Pentru anul 2024, culoarea care a atras atenția designerilor din întreaga lu..
04 Aug Amenajare balcon deschis: cum să creezi un spațiu în aer liber perfect pentru relaxare?
admin 0 3019
Idei de amenajare a balconului deschis în funcție de dimensiune  Amenajarea balconului deschis este o oportunitate minunată de a transforma acest spațiu într-un loc confortabil și plăcut, unde să te ..
04 Aug Stilul baroc în designul interior: 10 poze cu idei de amenajare
0 2761
Pregătește-te să intri într-o lume plină de eleganță și rafinament, în care detalii bogate și forme curbe domină scena. Vei descoperi citind acest articol secretele stilului baroc în designul interior..
03 Aug Amenajare salon manichiură: cum să creezi un spațiu elegant pentru îngrijirea unghiilor
0 2523
Dacă ești pasionat de domeniul beauty și îți dorești să deschizi un salon de manichiură, amenajarea spațiului este un factor crucial pentru succesul afacerii tale. Spațiul elegant și primitor este ese..
21 Jul 10 idei de amenajare a unui loc de joacă pentru copii
0 2717
Când vine vorba de amenajarea unui loc de joacă pentru copii, creativitatea și siguranța sunt aspecte cheie. Un spațiu bine pus la punct poate oferi copiilor oportunitatea de a se distra, a explora și..
17 Jul Stilul boho în amenajările interioare: cum să creezi un spațiu confortabil
0 2026
Stilul boho în amenajările interioare a câștigat popularitate în ultimii ani, datorită atmosferei sale relaxate, eclectice și pline de personalitate. Este un stil care îmbină elemente din diferite cul..
14 Jul Casă în stil italian: 20 idei și sfaturi pentru decorarea spațiului în stil italienesc
0 2100
Te-ai gândit vreodată să-ți transformi locuința într-un sanctuar mediteranean, plin de căldură, eleganță și farmecul specific Italiei? Nu ar fi de mirare să-ți dorești o casă în stil italian, precum c..
11 Jul Amenajare curte cu piscină: 6 soluții practice pentru confort
0 2250
Amenajarea unei curți cu piscină poate transforma spațiul exterior al casei tale într-un adevărat paradis al relaxării și distracției. O piscină oferă un refugiu răcoros în zilele fierbinți de vară și..
06 Jul Amenajare garaj: cum îl poți transforma într-un spațiu multifuncțional
0 2340
Garajul, de obicei, este un spațiu destinat exclusiv mașinii și a uneltelor pentru întreținerea acesteia. Cu toate acestea, oamenii încep să vadă din ce în ce mai mult potențialul neexploatat al garaj..
Afişare 1 - 12 din 211 (18 pagini)