Meniu
Your Cart

Blog ScauneOnline.ro Feed RSS

30 May Stilul Farmhouse: ce este și cum să îl integrezi în casa ta
0 56
Stilul Farmhouse este o tendință în designul interior care a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani. Acest stil se inspiră din designul rustic și tradițional al caselor de fermă americane și..
23 May Idei de amenajare cameră fete: ghid practic de decorare
0 79
Decorarea camerei fetelor poate fi o provocare plăcută, dar și dificilă, mai ales dacă vrei să creezi un mediu personal, confortabil și funcțional. De aceea, am pregătit acest ghid practic de decorare..
18 May Culoarea anului 2023 Viva Magenta: cum o poți integra în amenajările interioare
0 101
În limbajul designerilor, culorile au capacitatea de a influența starea de spirit și de a reprezenta o reflexie a brandului în sine. Atunci când vine vorba de designul interior, acești factori fac ca ..
17 May Amenajare cameră băieți: 10 idei de decorare și lucruri de inclus
0 148
Dormitoarele copiilor reprezintă propriul lor Univers, acel spațiu sacru care îi ajută pe cei mici să descopere bucuria de a avea o cameră proprie și le oferă un loc pentru a crea amintiri pentru o vi..
08 May Amenajare terasă acoperită: 5 idei pentru a crea un spațiu relaxant
0 266
O terasă acoperită și amenajată după ultimele tendințe în materie de design adaugă un plus de valoare oricărei locuințe, fie că vorbim despre o verandă cu dimensiuni generoase, fie că ne referim la un..
04 May Culoarea albastră în designul interior: 5 motive să alegi aceasta nuanță
0 179
Un avantaj important pe care majoritatea designerilor de interior îl folosesc atunci când proiectează un spațiu ideal este înțelegerea și aplicarea psihologiei culorilor în designul interior. Culorile..
08 Mar Bucătărie de vară: 3 idei de design inspiraționale
2 905
Dacă îți place să gătești și dispui de spațiu, o bucătărie de vară poate face această activitate chiar și mai plăcută. Acest loc poate deveni unul în care te relaxezi, decorându-l după propriul tău st..
06 Mar Stilul industrial în designul interior: caracteristici și idei de amenajare
0 526
Stilul industrial este o abordare de design care pune accentul pe estetica brută și elementele de construcție expuse, nefinisate. Acest stil de amenajare interioară își are originile în perioada indus..
26 Feb Cum alegem un scaun de birou perfect pentru persoane înalte sau robuste
0 438
Știm cu toții că înălțimea și greutatea persoanelor pot varia considerabil, iar o zi de muncă înseamnă cel puțin 8 ore pentru fiecare om. De aceea, alegerea unui scaun de birou adecvat pentru fiecare ..
15 Feb Cele mai bune combinatii de culori: cum sa le integrezi in designul interior
admin 0 663
          Orice designer de interior îți poate spune că paleta cromatică se poate transforma în cel mai puternic instrument în designul interior, dar și cel mai vast. Indiferent că ești un designer ex..
13 Feb Amenajare biblioteca acasa: idei si sfaturi practice
0 745
Biblioteca este locul ideal pentru a te bucura de cărțile pe care le iubești, fiind un spațiu în care te poți relaxa. Pentru a crește nivelul de confort, aceasta trebuie amenajată având în vedere gust..
09 Feb Living modern: Idei și sfaturi de amenajare
0 351
Un living aranjat în stil modern este un spațiu echilibrat și aerisit, cu piese de mobilier alese astfel încât să respecte ultimele tendințe în materie de design interior, și în care există câteva ele..
Afişare 1 - 12 din 198 (17 pagini)