Menu
Your Cart

Blog ScauneOnline.ro Feed RSS

12 Jan Cum protejezi pardoseala de uzura cauzată de roțile scaunului?
0 145
Cum protejezi pardoseala de uzura cauzată de roțile scaunului?Dacă ai un birou amenajat cu podea din lemn, probabil că te gândești cum protejezi pardoseala de posibilele zgârieturi care ar putea apăre..
10 Jan Modificarea unui scaun de birou: cum să-l faci mai confortabil cu ajutorul accesoriilor?
0 93
Modificarea unui scaun de birou: cum să-l faci mai confortabil cu ajutorul accesoriilor?https://pixabay.com/de/photos/treffen-gesch%c3%a4ft-architekt-b%c3%bcro-2284501/Munca la birou poate fi stresant..
15 Dec Care este cea mai bună soluție de scos petele de pe mobila tapițată
0 594
Sursa foto: ShutterstockMobila tapițată este extrem de confortabilă și oferă un aer cald și primitor oricărei locuințe, motiv pentru care este adesea folosită în amenajările interioare ale locuințelor..
04 Nov Cele mai bune scaune de bucătărie: tipuri, modele, materiale
0 1335
Sursa foto: ShutterstockPentru majoritatea familiilor, bucătăria nu reprezintă numai locul în care sunt gătite cele mai bune mâncăruri, ci și locul în care este servită masa. Indiferent dacă și tu te ..
02 Nov Înălțimea potrivită pentru un scaun. Ghid cu reguli de care să ții cont
0 430
Sursa foto: ShutterstockScaunele sunt unele dintre cele mai importante piese de mobilier dintr-o locuință. Fie că luăm cina, fie că ne desfășurăm activitatea la locul de muncă, fie că servim băuturi a..
29 Oct Amenajarea unei săli de conferințe: Cum alegi scaunele potrivite?
0 355
Sursa foto: Shutterstock O sală de conferințe este inima oricărei organizații, în care oamenii petrec ore nesfârșite de brainstorming și manifestare a viziunilor pe care le au. În acest spațiu ideile ..
19 Oct Cum să devii un gamer de succes? 5 obiecte în care trebuie să investești
0 753
Sursa foto: ShutterstockGaming-ul profesionist se dezvoltă pe zi ce trece, iar pentru mulți dintre oameni acesta s-a transformat într-un stil de viață, mai degrabă decât într-o pasiune. Amploarea gami..
15 Oct Amenajarea apartamentului cu mobilier din piele naturală/ecologică
0 338
Modern, contemporan sau tradițional, indiferent de stilul locuinței tale, amenajarea apartamentului cu mobilier din piele poate adăuga o notă antemporală sau chiar luxuriantă decorului. Mai mult ca si..
15 Oct Cum amenajezi un apartament tip studio: 15 sfaturi utile
0 374
Orice spațiu mic reprezintă o adevărată provocare atunci când începi un proiect de amenajare a locuinței. Așadar, am putea înțelege ceea ce implică amenajarea unui apartament tip studio. De la contura..
12 Oct Cum să amenajezi interiorul casei tale pentru o petrecere de neuitat
0 321
Vrei să organizezi o petrecere acasă pentru tine și prietenii tăi? Vine ziua ta sau un alt eveniment important ce trebuie sărbătorit? Noi îți venim în ajutor cu câteva sfaturi utile pentru amenajarea ..
11 Oct Dimensiunea și tipul roților pentru scaunul de birou: cum alegi produsul potrivit?
0 309
Sursa foto: Shutterstock În căutarea scaunului de birou perfect, probabil că ești mult prea ocupat să te decizi asupra tipului de piele pentru care să optezi pentru scaun sau asupra modelului ergonom..
23 Sep Cel mai tare birou de gaming: cum alegi modelul potrivit?
0 1284
Ești un gamer adevărat și îți petreci cel puțin câteva ore pe zi în fața calculatorului? Atunci cu siguranță vei avea nevoie de cel mai tare birou de gaming. Chiar dacă la prima vedere nu pare a fi un..
Afişare 1 - 12 din 201 (17 pagini)