Bucataria pentru multi reprezinta miezul familiei, locul in care se aduna toata lumea pentru a manca si a petrece clipe frumoase impreuna. Cu totii ne dorim ca acele momente sa nu se sfarseasca, dar toate aceastea nu ar putea fi posibile in totalitate daca nu am avea si confort in acel timp.

     Bucataria trebuie sa confere o stare de multumire sufleteasca si de armonie pentru a te bucura de mancare si de timpul petrecut cu cei dragi. Pe langa starea indusa de gazda trebuie luat in considerare si aspectul bucatariei, deoarece el joaca un rol foarte important in bunastarea mesenilor; mobilierul si toate celelalte trebuie sa asigure un confort complet pentru a te bucura de bucatele alese ( ar fi pacat sa nu doresti sa participi la un ospat din cauza ca ambientul nu te incanta). De aceea cand decideti sa va decorati bucataria trebuie sa aveti grija ce mobilier doriti sa va incante atunci cand va adunati la masa.

 

     Scaune bucatarie BUC 131

 

     Avand in vedere ca mancatul in picioare nu poate fi incadrat ca un obicei comod, va trebuie scaune de bucatarie. Pana aici totul pare simplu, dar treaba nu sta chiar asa, nu orice scaun se potriveste cu bucataria ta si cu stilul tau. De exemplu scaunele de bucatarie BUC 131 se potrivesc perfect intr-o bucatarie moderna, in nuante clasice, deoarece culoarea tapiteriei din piele ecologica a scaunelor da o nota de eleganta bucatariei. Spatarul inalt mentine spatele drept, ceea ce este un lucru foarte comod daca ajungi sa petreci mult timp stand jos, iar cadrul metalic ofera o sustinere de pana la 100 de kg si rezistenta foarte mare la uzura. 

 

                                     Scaune bucatarie BUC 1312                                                         Scaune bucatarie BUC 1312

 

 

      Scaune bucatarie BUC 1312

 

     Tot la categoria scaunelor de bucatarie cu spatar inalt si comod intra si aceste scaune bucatarie BUC 131-2, acestea aducand un strop de veselie in bucataria voastra prin varietatea culorilor in care este fabricat. Scaunul este proiectat sa reziste pana la 100 de kg cu ajutorul cadrului metalic din crom care confera o eleganta bucatariei, iar modelele decupate in spatar se potrivesc perfect intr-o bucatarie moderna si mai aparte.

 

Scaune bucatarie BUC 1312Scaune bucatarie BUC 1312