Bucataria pentru multi reprezinta miezul familiei, locul in care se aduna toata lumea pentru a manca si a petrece clipe frumoase impreuna. Cu totii ne dorim ca acele momente sa nu se sfarseasca, dar toate aceastea nu ar putea fi posibile in totalitate daca nu am avea si confort in acel timp.

     Bucataria trebuie sa confere o stare de multumire sufleteasca si de armonie pentru a te bucura de mancare si de timpul petrecut cu cei dragi. Pe langa starea indusa de gazda trebuie luat in considerare si aspectul bucatariei, deoarece el joaca un rol foarte important in bunastarea mesenilor; mobilierul si toate celelalte trebuie sa asigure un confort complet pentru a te bucura de bucatele alese ( ar fi pacat sa nu doresti sa participi la un ospat din cauza ca ambientul nu te incanta). De aceea cand decideti sa va decorati bucataria trebuie sa aveti grija ce mobilier doriti sa va incante atunci cand va adunati la masa.

 

     Scaune bucatarie BUC 256

 

     Avand in vedere ca mancatul in picioare nu poate fi incadrat ca un obicei comod, va trebuie scaune de bucatarie. Pana aici totul pare simplu, dar treaba nu sta chiar asa, nu orice scaun se potriveste cu bucataria ta si cu stilul tau. Scaunul din catifea de culoare gri BUC 256, cu un design stilat, este o piesă care te va cuceri rapid. Aspectul său modern se îmbină perfect cu tendințele actuale, creând o atmosferă caldă și primitoare pentru oaspeții tăi în serile petrecute acasă. Cu picioarele sale elegante din oțel, acest scaun adaugă un element de rafinament și durabilitate. Materialul din catifea este rezistent la pete, oferindu-ți ușurință în întreținere și asigurându-ți certitudinea că scaunul arată mereu impecabil. 

 

                                     scaun-modern-catifea-buc-256-bej-0scaun-modern-catifea-buc-256-gri-0   scaun-modern-catifea-buc-256-verde-0                                                

 

 

      Scaune bucatarie BUC 207

 

     Tot la categoria scaunelor moderne de bucatarie intra si modelul BUC 207. Cu un design clasic și rafinat, acest scaun este conceput pentru a adăuga un farmec special oricărei încăperi. Culoarea sa frumoasă și vibrantă aduce o notă de eleganță și rafinament, care se va potrivi cu ușurință oricărui decor al sufrageriei. Montajul acestui produs se realizează cu ușurință folosind suruburile și schița de asamblare incluse în pachet. Fiind testat pentru a rezista la greutăți de până la 120 kg, poți avea încredere în durabilitatea și stabilitatea acestui produs. 

scaun-living-catifea-buc-207-bej0 scaun-living-catifea-buc-207-gri0scaun-living-catifea-buc-207-verde0