Meniu
Your Cart

Achizitii prin platforma SEAP/SICAP


Bine ați venit pe secțiunea noastră dedicată SEAP / SICAP


La ScauneOnline.ro ne angajăm să oferim soluții de top pentru nevoile dumneavoastră profesionale, prin acces facil și rapid la produsele noastre prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Suntem mândri să vă informăm că întreaga noastră gamă de produse este disponibilă pentru achiziție prin SEAP, facilitând astfel instituțiilor publice să beneficieze de ofertele noastre competitive.De ce să alegeți Xact Consulting SRL pe SEAP /SICAP?


Varietate de produse: De la scaune ergonomice,  scaune pentru sali de mese, scaune directoriale si  până la scaune de gaming sau cu masaj, gama noastră completă este acum la dispoziția entităților publice direct prin SEAP.

Calitate garantată: Toate produsele noastre sunt selecționate cu grijă pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate.

Suport specializat: Echipa noastră este aici pentru a vă asista în întregul proces de achiziție, de la selecția produselor până la livrare și instalare.Cum puteți comanda prin SEAP /SICAP?


Accesați platforma SEAP / SICAP și căutați Xact Consulting SRL prin codul unic de identificare sau direct prin numele companiei.

Navigați prin catalogul nostru de produse disponibile pe SEAP și selectați articolele dorite. 

Având în vedere varietatea de culori disponibile pentru unele dintre produsele noastre, vă invităm să specificați culoarea preferată în secțiunea de comentarii.

Plasați comanda conform procedurilor SEAP, iar noi ne vom ocupa de restul!

Pentru orice întrebări sau asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați:


Nume companie: Xact Consulting SRL

Cod unic de inregistrare (CUI) : RO15507118

Adresă: Str Soarelui nr.45, Valu lui Traian, jud. Constanta

Telefon: 0726-755.772, 0241-808.379, 0733-698.788

Email: office@scauneonline.ro

Program de lucru: Luni - Vineri, 9:00 - 17:00

Echipa ScauneOnline.ro este aici pentru a vă asigura că experiența dumneavoastră de achiziție prin SEAP / SICAP este cât mai simplă și eficientă. Așteptăm cu interes să colaborăm cu dumneavoastră!