Meniu
Your Cart

Politica de returnare


POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR


ScauneOnline.ro  isi doreste ca toti clientii sa fie pe deplin multumiti atunci cand cumpara produsele noastre. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, conform articolului 16 din  OUG 34/2014.

Clientii ScauneOnline.ro pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului .

Clientii au obligatia de a expedia produsele catre noi in termen de 14 zile de la data la care ne-au informat cu privire la exercitarea dreptului de retragere.

ScauneOnline.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.Rambursarea banilor catre clienti se va realiza prin transfer bancar, direct in contul persoanei ce este mentionata la rubirica "Beneficiar" pe factura in baza careia a fost achizitionat produsul.

Nu se accepta nici o returnare, daca clientul persoana fizica nu notifica in scris (email, fax, scrisoare) faptul ca doreste returnarea unui produs. In urma acestei notificari, clientul primeste un numar de returnare, pe care-l noteaza pe coletul ce urmeaza a fi trimis firmei noastre.

"Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE.  Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.