Bar de bucatarie - modele, scaune, culori in trend

 

 

Bar de bucatarie - modele, scaune, culori in trend

Sursa foto: https://ro.pinterest.com/pin/294704369356230502/

 

      Introducerea unui bar in bucatarie este fara indoiala o idee excelenta pentru crearea unui spatiu suplimentar de lucru, spatiu de luat masa, dar si pentru mai mult confort. Factorul utilitate joaca un rol semnificativ, pe langa cel de design.

      Pe langa utilizarea zonei pentru depozitarea diferitelor obiecte, spatiul permite sa organizezi usor un bufet suedez cand dai o petrecere acasa pentru prieteni si familie.

      Un bar de bucatarie este ideal pentru a lua micul-dejun inainte de fiecare plecare de acasa. Aspectul mai putin formal, designul modern, toate conduc la placerea de a petrece un timp relaxant dimineata sau in serile in care te intorci obosit de la job.

 


Bar de bucatarie open space

 

 

Bar de bucatarie open space

Sursa foto: https://ro.pinterest.com/pin/573997915000119096/

 

      Un bar de bucatarie open space se potriveste perfect stilului de viata actual si reuseste sa ofere membrilor familiei bucuria de a socializa cu lejeritate in timpul gatitului sau pregatirii mesei. De asemenea, iti permite sa fii usor atent si la copii in timpul activitatii tale. Un bar de bucatarie open space leaga bucataria, livingul si zona de recrere a familiei, toate sunt unite.

 

Mobila de bucatarie pe colt cu bar

 

Mobila de bucatarie pe colt cu bar

Sursa foto: https://ro.pinterest.com/pin/333759022369646667/

 

     Cine a spus ca intr-o bucatarie mica nu te poti bucura de bar? Leaga barul de mobila din bucatarie, asadar in forma de L si vei castiga zona de luat masa pe care ti-o doreai, un loc unde sa te relaxezi cu o cafea buna, sa iti iei micul dejun, dar si o zona de lucru generoasa in momentele tale de activitate culinara. Vei castiga si un spatiu de depozitare.

      Proiectarea in forma de L este una dintre cele mai usoare cai de a crea un spatiu de bar intr-o bucatarie mica, fara a ii deranja functionalitatea acesteia.

 Scaune de bar reglabile

 

     Scaunele de bar reglabile pot fi inaltate in functie de preferintele membrilor familiei tale si ale prietenilor tai. Factorul confort este de asemenea un lucru care le caracterizeaza, iti vei relaxa muschii dupa o zi plina la job.

      Un avantaj este si acela ca scaunele de bar reglabile sunt disponibile intr-o gama larga de stiluri moderne. Poti alege intre diferite optiuni de culoare, materiale.

      Cu foarte putin efort vei da un plus designului bucatariei tale. Pe ScauneOnline.ro gasesti o paleta larga de modele. Ai doar 4 recomandari de scaune de bar mai jos.

 

 

ABS 119 portocaliu ABS 125 negru

ABS 151 rosuABS 106 albastru

 

 

 

Scaune de bar galbene

 

     Galbenul este printre culorile cele mai utilizate de catre specialisti in designul bucatariilor. Tonurile calde si luminoase pot face ca bucataria cea mai mica sa para mare. Tonurile de galben sunt variate, pot fi in orice zona, dulapuri, faianta, scaune de bar.

 

 

ABS 225 galbenABS 151 galben

 

 

 

Scaune de bar albe

 

 

     Bucatariile albe au fost si sunt in continuare foarte populare. Motivele pentru care albul este atat de dorit in bucatarie sunt: face spatiul sa para mai mare, ofera luminozitate, senzatia de curat, este o culoare clasica, nu se demodeaza (va fi mereu in trend), este usor de asortat. Daca te gandesti la scaune de bar albe, ScauneOnline.ro iti sta la dispozitie cu modele variate.

 

 

ABS 142 albABS 191 alb

 

 

Scaune bar lemn

 

 

     Niste scaune durabile, foarte usor de intretinut, dar si foarte elegante sunt cele din lemn. Afla ca ai inclusiv optiunea de a alege scaune de bar din lemn, care vor oferi un aspect natural. In plus ai posibilitatea sa le asortezi atat cu mobilier clasic, cat si cu cel modern.

 

 

ABS 110ABS 104

 

 

 

     Delecteaza-te cu o sumedenie de modele de scaune pe site-ul nostru, ScauneOnline.ro si ofera bucatariei sau livingului tau exact acele piese de mobilier care se potrivesc 100%.