Meniu
Your Cart

Scaune de bar ABS 101 negru

Scaunele de bar ABS 101 negre sunt reprezentarea perfectă a eleganței într-un design simplu și modern. Indiferent dacă doriți să amenajați o bucătărie, un bar sau un spațiu comercial, aceste scaune aduc un plus de valoare și accesibilitate, cu un șarm irezistibil.

Unul dintre punctele forte ale acestor scaune este versatilitatea lor. Cu posibilitatea de a regla înălțimea, ele se adaptează cu ușurință la orice masă sau bar, asigurându-vă confortul pe termen lung. Baza solidă, pistonul pe gaz și suportul pentru picioare sunt fabricate din metal cromat, oferindu-le stabilitate și durabilitate. Șezutul din plastic tip ABS este atât plăcut la atingere, cât și ușor de curățat, ceea ce face din aceste scaune alegerea ideală pentru uzul zilnic.

Montarea acestor scaune este un proces simplu și rapid. Cu instrucțiuni clare și toate componentele necesare incluse, veți avea scaunele gata pentru utilizare într-un timp record.

Dimensiunile precise fac din aceste scaune o alegere convenabilă. Cu o înălțime totală reglabilă între 67 și 88 cm și o înălțime a șezutului ajustabilă între 60 și 80 cm, ele se pot potrivi cu ușurință cu orice masă sau bar. Spătarul de 13 cm adaugă confortul necesar pentru ore întregi de ședere, iar șezutul are dimensiuni exterioare de 43 cm în lungime și 33 cm în adâncime (29 cm utilizabili), oferind spațiu suficient pentru a vă relaxa.

Cu o garanție extinsă de 24 de luni, aceste scaune vă oferă liniștea de care aveți nevoie. Capacitatea de încărcare maximă de 90 de kilograme asigură că aceste scaune vor rezista cu succes în timp.

Disponibile într-o varietate de culori, inclusiv roșu, verde, argintiu, negru, portocaliu și alb, scaunele de bar ABS 101 vă permit să vă personalizați spațiul și să adăugați o notă de valoare. Cu aceste scaune, veți crea un spațiu elegant și confortabil în care vă veți bucura de momente plăcute alături de familie și prieteni.

Scaune
Culoare Negru
Atribute
Material Plastic ABS
Greutate maximă (kg) 90
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 88
Înălțime șezut maximă (cm) 78
Înălțime spătar (cm) 13
Lățime șezut (cm) 29
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie