Meniu
Your Cart

Scaune de bar ABS 101 gri

Când doriți să adăugați o notă de modernitate și eleganță în spațiul dvs., nu există o alegere mai bună decât scaunele de bar ABS 101 în finisaj gri. Aceste scaune reprezintă combinația perfectă între stil și funcționalitate, potrivite pentru oricare dintre nevoile dvs.

Caracteristica lor cheie este versatilitatea. Cu posibilitatea de a regla înălțimea, aceste scaune pot fi utilizate la orice bar sau masă, oferindu-vă flexibilitate maximă. Baza solidă, pistonul pe gaz și suportul pentru picioare, toate confecționate din metal cromat, adaugă stabilitate și durabilitate acestor scaune. Șezutul din plastic tip ABS este atât confortabil, cât și ușor de curățat, asigurându-vă că veți avea parte de o experiență placută la fiecare utilizare.

Un alt aspect remarcabil este asamblarea ușoară. Cu instrucțiuni clare și toate componentele necesare, veți avea aceste scaune gata pentru utilizare în cel mai scurt timp posibil.

Dimensiunile precise sunt un alt avantaj. Cu o înălțime totală ajustabilă între 67 și 88 cm și o înălțime a șezutului reglabilă între 60 și 80 cm, aceste scaune se pot potrivi perfect cu orice masă sau bar. Spătarul de 13 cm adaugă confortul necesar pentru ore întregi de ședere. Șezutul are dimensiuni exterioare de 43 cm în lungime și 33 cm în adâncime (29 cm utilizabili), oferind suficient spațiu pentru a vă simți confortabil.

Un alt motiv pentru care veți adora aceste scaune este garantia lor extinsă de 24 de luni. Cu o capacitate de încărcare maximă de 90 de kilograme, puteți fi siguri că aceste scaune vor rezista testului timpului.

Disponibile într-o paletă variată de culori, inclusiv roșu, verde, argintiu, negru, portocaliu și alb, scaunele de bar ABS 101 gri vă permit să vă exprimați personalitatea și să vă personalizați spațiul. Cu aceste scaune de bar, veți adăuga valoare și accesibilitate în mod spectaculos în locuința sau spațiul dvs. comercial.


 

 

Mai multe modele de scaune de bar ieftine puteti gasi in categoria "scaune de bar"
Scaune
Culoare Gri
Atribute
Material Plastic ABS
Greutate maximă (kg) 90
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 88
Înălțime șezut maximă (cm) 78
Înălțime spătar (cm) 13
Lățime șezut (cm) 29
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie