Meniu
Your Cart

Scaune de bar ABS 101 portocaliu

Când vine vorba de a aduce un strop de modernitate și confort în casa sau spațiul dvs. comercial, scaunele de bar ABS 101 în finisaj portocaliu sunt alegerea evidentă. Aceste scaune impresionează prin designul lor contemporan, aducând valoare și accesibilitate în fiecare încăpere.

Principalul avantaj al acestor scaune este versatilitatea lor. Cu posibilitatea de a regla înălțimea, acestea se potrivesc perfect oricărei mese sau bar, asigurându-vă comoditatea necesară. Construite pe o bază solidă din metal cromat, cu un piston pe gaz și un suport pentru picioare, aceste scaune sunt construite pentru a rezista. Șezutul din plastic tip ABS este un material durabil, ușor de întreținut și, mai important, foarte confortabil.

Montarea acestor scaune este o briză. Instrucțiunile detaliate și toate componentele necesare sunt incluse, astfel încât veți avea scaunele pregătite în cel mai scurt timp posibil.

Dimensiunile precise adaugă la funcționalitatea acestor scaune. Cu o înălțime totală ajustabilă între 67 și 88 cm și o înălțime a șezutului variabilă între 60 și 80 cm, acestea se potrivesc cu ușurință cu orice masă sau bar. Spătarul de 13 cm oferă un suport suplimentar pentru spate, în timp ce șezutul are dimensiuni exterioare de 43 cm în lungime și 33 cm în adâncime (din care 29 cm sunt utilizabili), oferind suficient spațiu pentru a vă relaxa.

Cu o garanție extinsă de 24 de luni, puteți avea încredere că aceste scaune vor rezista testului timpului. Capacitatea de încărcare maximă de 90 de kilograme le face potrivite pentru utilizare zilnică fără griji.

Scaunele de bar ABS 101 sunt disponibile într-o varietate de culori, inclusiv roșu, verde, argintiu, negru, portocaliu și alb, ceea ce vă permite să le integrați perfect în estetica dvs. personală. Cu aceste scaune, veți aduce valoare și accesibilitate în fiecare spațiu, îmbrățișând în același timp modernitatea și confortul.

Scaune
Culoare Portocaliu
Atribute
Material Plastic ABS
Greutate maximă (kg) 90
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 88
Înălțime șezut maximă (cm) 78
Înălțime spătar (cm) 13
Lățime șezut (cm) 29
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie