Meniu
Your Cart

Scaune de bar ABS 101 alb

Când vine vorba de adăugarea unui element de design modern și funcționalitate în locuința sau spațiul dvs. comercial,scaunele de bar ABS 101 albe sunt alegerea perfectă. Cu un design contemporan și un finisaj alb strălucitor, aceste scaune pot transforma orice încăpere într-un spațiu impresionant.

Caracteristica distinctivă a acestor scaune este versatilitatea lor. Cu posibilitatea de a regla înălțimea, acestea se pot adapta cu ușurință la diferite tipuri de mese sau bări. Baza, pistonul pe gaz și suportul pentru picioare sunt realizate din metal acoperit cu crom, conferindu-le rezistență și stabilitate. Așezarea confortabilă este asigurată de șezutul din plastic tip ABS (tripolimer), cunoscut pentru durabilitatea și ușurința sa de curățare.

Un alt avantaj major al acestor scaune este asamblarea lor ușoară. Cu instrucțiuni clare și toate componentele incluse, veți avea scaunele pregătite pentru utilizare în timp record.

Dimensiunile precise adaugă la atractivitatea acestor scaune. Cu o înălțime totală cuprinsă între 67 și 88 cm și o înălțime ajustabilă a șezutului între 60 și 80 cm, acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect cu orice bar sau masă. Spătarul are o înălțime de 13 cm, oferind sprijin suplimentar. Șezutul, cu o lungime exterioară de 43 cm și o adâncime de 33 cm (din care 29 cm sunt utilizabili), este proiectat pentru confort pe termen lung.

Pentru a vă asigura că investiția dvs. este protejată, modelul ABS 101 alb vine cu o garanție extinsă de 24 de luni. Și nu trebuie să vă faceți griji în privința greutății, deoarece aceste scaune pot susține până la 90 de kilograme.

Alegeți dintr-o paletă variată de culori, inclusiv roșu, verde, argintiu, negru, portocaliu și alb, pentru a vă potrivi perfect preferințelor de design și de culoare. Cu scaunele de bar ABS 101 albe, veți aduce un plus de valoare și accesibilitate oricărui spațiu, oferind în același timp confort și eleganță. Transformați-vă spațiul cu aceste scaune remarcabile!Scaune
Culoare Alb
Atribute
Material Plastic ABS
Greutate maximă (kg) 90
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 88
Înălțime șezut maximă (cm) 78
Înălțime spătar (cm) 13
Lățime șezut (cm) 29
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie