Meniu
Your Cart

Scaune de bar ABS 101 rosu

Când vă doriți să aduceți o notă de modernitate și funcționalitate în casa sau afacerea dvs., nu există nimic mai potrivit decât scaunele de bar ABS 101 în finisaj rosu. Aceste scaune impresionează prin designul lor modern și aduc valoare și accesibilitate în orice încăpere.

Caracteristica lor cheie este versatilitatea. Cu posibilitatea de a regla înălțimea, aceste scaune se potrivesc perfect la orice bar sau masă, oferindu-vă flexibilitate maximă. Baza solidă, pistonul pe gaz și suportul pentru picioare sunt realizate din metal cromat, oferindu-le stabilitate și durabilitate. Șezutul din plastic tip ABS este atât confortabil, cât și ușor de curățat, asigurându-vă că veți avea parte de o experiență plăcută la fiecare utilizare.

Asamblarea acestor scaune este o sarcină simplă și rapidă. Cu instrucțiuni detaliate și toate componentele necesare incluse, veți avea aceste scaune pregătite pentru utilizare în cel mai scurt timp posibil.

Dimensiunile precise fac din aceste scaune o alegere convenabilă. Cu o înălțime totală ajustabilă între 67 și 88 cm și o înălțime a șezutului reglabilă între 60 și 80 cm, aceste scaune se pot potrivi perfect cu orice masă sau bar. Spătarul de 13 cm adaugă confortul necesar pentru ore întregi de ședere, iar șezutul are dimensiuni exterioare de 43 cm în lungime și 33 cm în adâncime (29 cm utilizabili), oferind spațiu suficient pentru a vă relaxa.

Cu o garanție extinsă de 24 de luni, puteți cumpăra aceste scaune cu încredere. Capacitatea de încărcare maximă de 90 de kilograme le face potrivite pentru utilizare zilnică fără griji.

Scaunele de bar ABS 101 sunt disponibile într-o varietate de culori, inclusiv roșu, verde, argintiu, negru, portocaliu și alb, ceea ce vă permite să alegeți nuanța perfectă pentru spațiul dvs. Cu aceste scaune, veți aduce un plus de valoare și accesibilitate în fiecare încăpere, oferind în același timp un design modern și funcțional.

Scaune
Culoare Rosu
Atribute
Material Plastic ABS
Greutate maximă (kg) 90
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 88
Înălțime șezut maximă (cm) 78
Înălțime spătar (cm) 13
Lățime șezut (cm) 29
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie