Meniu
Your Cart

Scaune de bar ABS 101 verde

Scaunele de bar ABS 101 verzi sunt răspunsul la cerințele dvs. de modernitate, valoare și comoditate în amenajarea spațiului dvs. Aceste scaune reprezintă perfecțiunea într-un design simplu și funcțional.

Versatilitatea acestor scaune este unul dintre punctele lor forte. Cu posibilitatea de a regla înălțimea, ele se adaptează cu ușurință la orice bar sau masă, oferindu-vă confortul necesar. Construite pe o bază solidă din metal cromat, cu un piston pe gaz și un suport pentru picioare, aceste scaune sunt construite pentru a rezista testului timpului. Șezutul din plastic tip ABS este atât plăcut la atingere, cât și ușor de curățat, ceea ce face din aceste scaune alegerea ideală pentru uzul zilnic.

Montarea acestor scaune este un proces simplu și rapid. Instrucțiunile detaliate și toate componentele necesare sunt incluse, astfel încât veți avea scaunele pregătite în cel mai scurt timp posibil.

Dimensiunile precise fac din aceste scaune o alegere convenabilă. Cu o înălțime totală reglabilă între 67 și 88 cm și o înălțime a șezutului ajustabilă între 60 și 80 cm, ele se pot potrivi perfect cu orice masă sau bar. Spătarul de 13 cm oferă un suport suplimentar pentru spate, în timp ce șezutul are dimensiuni exterioare de 43 cm în lungime și 33 cm în adâncime (din care 29 cm sunt utilizabili), oferind spațiu suficient pentru a vă relaxa.

Cu o garanție extinsă de 24 de luni, aceste scaune vă oferă liniștea de care aveți nevoie. Capacitatea de încărcare maximă de 90 de kilograme asigură că aceste scaune vor fi în centrul activităților dvs. fără a vă face griji cu privire la durabilitate.

Scaunele de bar ABS 101 sunt disponibile într-o paletă variată de culori, inclusiv roșu, verde, argintiu, negru, portocaliu și alb, ceea ce vă permite să vă personalizați spațiul în funcție de preferințe. Cu aceste scaune, veți aduce eleganță și comoditate în fiecare spațiu, fără a compromite funcționalitatea sau valoarea. Transformați spațiul dvs. într-un loc cu adevărat special cu aceste scaune remarcabile! 

 

Scaune
Culoare Verde
Atribute
Material Plastic ABS
Greutate maximă (kg) 90
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 88
Înălțime șezut maximă (cm) 78
Lățime șezut (cm) 29
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie