Meniu
Your Cart

Scaune de bar modern rotativ ABS 191 rosu

Cu o eleganță modernă ce emană rafinament și un design care atrage priviri, vă prezentăm cu mândrie scaunul de bar ABS 191 roșu - o capodoperă a funcționalității și esteticii. Acest scaun redefineste conceptul de confort și stil, oferindu-vă ocazia de a vă bucura de momente pline de savoare și relaxare în orice mediu.

Creat pentru a impresiona, acest scaun de bar îmbină cu pricepere elemente distincte și într-un mod armonios, rezultând într-un produs care este cu adevărat remarcabil. Componentele metalice generoase, întărite cu oțel cromat, nu doar că adaugă un aer de sofisticare, dar conferă și durabilitate și stabilitate în utilizare.

Sezutul său realizat din piele sintetică de înaltă calitate este o declarație a luxului și durabilității. Cu un umplut de burete cu densitate mare, acest scaun se adaptează perfect formei corpului, oferind o experiență de ședere extrem de plăcută și relaxantă. Fiecare moment petrecut pe acest scaun va fi o incursiune în confortul suprem.

Un element inovator ce adaugă valoare acestui produs este capacitatea sa de a pivota la 360 de grade. Acest aspect nu numai că crește funcționalitatea, dar adaugă și o notă de distracție în experiența de utilizare. Cu un mecanism de reglare a înălțimii subtil, plasat sub sezut, puteți adapta scaunul la înălțimea dorită, asigurând astfel că vă veți bucura întotdeauna de cea mai bună poziție.

Un aspect esențial al acestui scaun este versatilitatea sa. Cu posibilitatea de a regla înălțimea totală între 93 cm și 113 cm și înălțimea de la sol la sezut între 62 cm și 82 cm, acest scaun se potrivește perfect la diverse medii și mese de bar. Indiferent de înălțimea mesei sau de designul spațiului, acest scaun va adăuga un plus de stil și eleganță.

Combinația dintre finisajele metalice strălucitoare și pielea mată adaugă o dimensiune vizuală complexă acestui scaun. Prin îmbinarea elementelor retro și futuriste, acesta devine o expresie a timpului în care trăim - trecutul și viitorul unite într-o formă inovatoare și atrăgătoare.

Cu o garanție generoasă de 24 de luni, vă puteti bucura de acest scaun fără griji, având încredere în calitatea și durabilitatea sa. Scaunul de bar ABS 191 roșu este destinat tuturor celor care doresc să se bucure de momente de relaxare, îmbinând un design captivant cu funcționalitate excelentă. Capacitatea sa de a susține o greutate de până la 100 kg asigură că acest scaun va deveni gazda perfectă pentru toți cei care caută un loc confortabil și sigur. În orice bar sau spațiu de socializare, acest scaun va fi cu siguranță punctul central al atenției, adăugând un strop de rafinament și bun gust în fiecare cadru. Alegeți calitatea, alegeți designul, alegeți scaunul de bar ABS 191 roșu - alegerea inimii tale și a stilului tău.



scaune-bar-abs-191-dimensiuni

Scaune
Culoare Rosu
Atribute
Material Piele ecologica
Greutate maximă (kg) 100
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 113
Înălțime șezut maximă (cm) 82
Înălțime spătar (cm) 33
Lățime șezut (cm) 45
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie