Meniu
Your Cart

Scaune birou copii OFF 328 albastru

Scaune birou copii OFF 328 albastru

Dacă sunteți în căutarea unui scaun de birou perfect pentru micuțul dumneavoastră, atunci nu căutați mai departe! Scaunele birou copii OFF 328 albastru sunt într-adevăr o alegere remarcabilă și indispensabilă pentru camera copilului dumneavoastră. Proiectate cu grijă pentru a se potrivi nevoilor celor mici și create cu o gândire solidă pentru a rezista aventurilor copilăriei, aceste scaune nu doar că oferă confort, ci și un aspect modern și atrăgător.

Atunci când vine vorba de durabilitate, nu există nicio îndoială că aceste scaune sunt construite pentru a face față celor mai jucauși și energici copii. Baza metalică robustă este echipată cu 5 roți, asigurând o deplasare ușoară și plină de distracție în jurul biroului. Cilindrul pneumatic pentru reglarea înălțimii își demonstrează utilitatea într-un mod intuitiv, crescând odată cu micuțul dumneavoastră și oferindu-i posibilitatea de a se bucura de scaun timp îndelungat.

De asemenea, sub șezut și spătar, un mecanism ingenios permite reglarea înălțimii șezutului, asigurând astfel o potrivire perfectă pentru copilul dumneavoastră în fiecare etapă de creștere. Pielea ecologică utilizată pentru față și spătar, precum și bratele din oțel cromat cu finisaje acoperite de piele ecologică, completează aspectul modern al acestor scaune.

Nu numai că aceste scaune oferă confort, dar sunt și sigure pentru utilizarea copiilor. Testate cu rigurozitate până la 70 kg, ele au fost create cu atenție la detalii pentru a asigura o experiență sigură și relaxantă. Înălțimea reglabilă, adâncimea șezutului și dimensiunile generoase contribuie la ergonomicitatea și adaptabilitatea scaunului pentru fiecare copil.

Cu o înălțime a spătarului de 40 cm și o bază cu o diagonală de 58 cm, aceste scaune oferă sprijin și stabilitate esențiale, chiar și în timpul celor mai intense sesiuni de învățare sau joc. În plus, gama variată de culori disponibile, cum ar fi roz, mov, roșu, albastru și verde, vă oferă posibilitatea de a alege nuanța care se potrivește perfect cu personalitatea micuțului dumneavoastră.

Și, desigur, pentru a vă asigura că investiția dvs. în scaunul OFF 328 este protejată, vă oferim o garanție extinsă de 24 de luni, pentru a vă bucura de liniște și siguranță pe termen lung.

În concluzie, scaunele birou copii OFF 328 albastru sunt mai mult decât simple scaune – sunt partenerii de învățare și aventură ai copilului dumneavoastră. Cu un design atractiv, durabilitate și confort de excepție, aceste scaune reprezintă alegerea perfectă pentru a completa camera copilului dumneavoastră. Oferind o combinație impecabilă între valoare și accesibilitate, aceste scaune vor deveni repede piesa centrală a spațiului de învățare al micuțului dumneavoastră.Scaune
Culoare Albastru
Atribute
Material Piele ecologica
Greutate maximă (kg) 70
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 98
Înălțime șezut maximă (cm) 58
Înălțime spătar (cm) 39
Lățime scaun (cm) 54
Lățime șezut (cm) 42
Tip mâner Metalic
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie