Meniu
Your Cart

Scaun de birou OFF 907 maro

Scaun de birou OFF 907 maro

Descoperă nivelul superior al confortului și funcționalității în ceea ce privește scaunele de birou cu modelul revoluționar OFF 907 maro. Într-o lume în care munca de birou este un element esențial al vieții noastre zilnice, investiția într-un scaun ergonomic nu este doar o alegere inteligentă, ci și o necesitate pentru bunăstarea ta pe termen lung.

Cu o abordare inovatoare a designului ergonomic, scaunul de birou OFF 907 maro aduce în prim-plan confortul și durabilitatea. Creând o armonie perfectă între estetică și funcționalitate, acest scaun redefinește modul în care te raportezi la timpul petrecut la birou.

Scaunul este dotat cu o tapiserie de tip mesh, ce permite o circulație optimă a aerului, asigurându-ți o experiență de lucru mai plăcută și mai răcoritoare, chiar și în cele mai încărcate zile de muncă. Nu doar că vei simți o reducere a oboselii și a transpirației, dar spatele tău va fi susținut în mod natural de suportul lombar, menținând o postură corectă pe durata întregii tale sesiuni de lucru.

Ajustabilitatea este unul dintre punctele forte ale acestui model. Datorită pistonului pe bază de gaz, poți să-ți ajustezi înălțimea scaunului între 46 și 56 de cm, asigurându-ți astfel o potrivire personalizată perfectă. Mecanismul de balans îți permite să te miști în mod liber și natural, însă, dacă dorești stabilitate maximă, poți bloca scaunul în poziția ta de lucru preferată.

Elegant și robust, scaunul de birou OFF 907 maro îmbină o bază și un piston din metal cromat, cu mânere dintr-o combinație de plastic și metal cromat. Spătarul cu cadru metalic vopsit adaugă un aspect rafinat și, în același timp, oferă durabilitate în timp.

Scaunul dispune de un șezut cu dimensiuni generoase (50 cm adâncime, 48 cm lățime), iar tetiera tapitată cu înlocuitor de piele adaugă o notă de lux și confort suplimentar. Cu o gamă largă de culori disponibile, de la clasicul negru și maro închis până la îndrăznețele roșu, verde, albastru și alb, poți alege varianta care se potrivește perfect cu stilul tău personal și cu designul biroului tău.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor variate ale utilizatorilor, oferim și modelul OFF 907M, o variantă cu dimensiuni mai restrânse și înălțime ajustabilă optimizată pentru un confort sporit.

Când alegi scaunul de birou OFF 907 maro, alegi un partener de nădejde pentru zilele lungi de muncă și productivitate maximă. Testat pentru a susține până la 110 kg și însoțit de o perioadă de garanție de 24 de luni, acest scaun îți oferă nu doar o soluție de design, ci și un investiment în sănătatea și confortul tău la locul de muncă. Nu mai aștepta, adaugă o notă de rafinament și ergonomie biroului tău cu scaunul de birou OFF 907 maro!  

Scaune
Culoare Maro
Atribute
Material Mesh + piele ecologica
Greutate maximă (kg) 110
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 118
Înălțime șezut maximă (cm) 56
Înălțime spătar (cm) 67
Lățime scaun (cm) 60
Lățime șezut (cm) 48
Tip mâner Plastic
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie