Meniu
Your Cart

Scaun de birou ergonomic OFF 907 alb

Materiale de inaltă calitate

Cu o atenție meticuloasă la detaliu și o combinație perfectă între designul sofisticat și funcționalitatea ergonomică, acest scaun își propune să redefinească modul în care te raportezi la timpul petrecut la birou. Scaunul de birou OFF 907 alb este o soluție inovatoare, creată special pentru a-ți oferi un suport excelent în timpul orelor lungi petrecute în fața biroului.

Tapiterie cu mesh pentru confort optim

Un aspect esențial în designul său este tapitaeria cu mesh, care nu doar împrumută un aspect modern, ci și asigură o circulație optimă a aerului. Gândită pentru a-ți menține corpul răcoros și confortabil, această caracteristică subliniază angajamentul nostru față de bunăstarea ta în timpul orelor de lucru.

Suport lombar și reglaj ergonomic

Scaunul este echipat cu suport lombar, contribuind astfel la o postură corectă și ergonomică, esențială pentru sănătatea spatelui tău pe termen lung. Cu ajutorul pistonului pe bază de gaz, reglarea în înălțime devine o operațiune simplă și precisă. Poți ajusta înălțimea șezutului între 46 cm și 56 cm, iar înălțimea totală între 108 cm și 118 cm. Mecanismul de balans te invită să găsești unghiul potrivit pentru confortul tău personal, în timp ce blocarea în poziția de lucru te asigură că vei fi concentrat pe sarcinile tale.

Materiale de înaltă calitate și design elegant

Construit cu materiale de înaltă calitate, scaunul OFF 907 alb îmbină durabilitatea și stilul. Baza și pistonul din metal cromat adaugă o notă elegantă, în timp ce tetiera tapitată cu înlocuitor de piele adaugă un plus de lux. Cu o adâncime a șezutului de 50 cm și o lățime de 48 cm, scaunul îți oferă spațiul necesar pentru a te mișca și a te poziționa în cea mai confortabilă poziție de lucru.

Varietate de culori

Dincolo de funcționalitatea sa excepțională, scaunul vine într-o varietate de culori, inclusiv negru, maro închis (wenge), roșu, verde, albastru și alb. Această gamă diversificată îți permite să alegi culoarea care să se potrivească cel mai bine esteticii biroului tău.

Opțiune compactă: OFF 907M

În plus, pentru cei care preferă o variantă mai compactă, prezentăm și scaunul de birou OFF 907M, cu dimensiuni ajustate pentru a se potrivi perfect în spații mai restrânse.

Garanție și durabilitate

Garantăm calitatea și durabilitatea produsului nostru, oferind o perioadă de garanție de 24 de luni. Scaunul de birou OFF 907 alb a fost testat și proiectat pentru a rezista până la 110 kg, asigurându-ți astfel o investiție solidă în confortul și productivitatea ta zilnică.


Pentru orice nelămuriri sau detalii suplimentare despre acest produs sau alte produse de pe website-ul nostru, contactați-ne la 0241-808.379.


Scaune
Culoare Alb
Atribute
Material Mesh + piele ecologica
Greutate maximă (kg) 110
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 118
Înălțime șezut maximă (cm) 56
Înălțime spătar (cm) 67
Lățime scaun (cm) 60
Lățime șezut (cm) 48
Tip mâner Plastic
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie