Meniu
Your Cart

Scaun de birou OFF 907 albastru

Scaun de birou OFF 907 albastru

Cu o eleganță atemporală și un design ergonomic impresionant, vă prezentăm scaunul de birou OFF 907 albastru - alegerea perfectă pentru un mediu de lucru productiv și confortabil. Oricare birou devine complet cu prezența sa distinctivă și cu caracteristicile sale de înaltă calitate.

Dacă sunteți în căutarea unui partener ergonomic pentru zilele lungi de muncă sau pentru momentele relaxante la birou, scaunul OFF 907 albastru este alegerea optimă. Cu caracteristici avansate de reglare și materiale de calitate superioară, acest scaun se ridică în fața cerințelor dvs.

Acest scaun ergonomic oferă avantaje inestimabile pentru o experiență de lucru fără efort. Cu posibilitatea de a regla înălțimea și aprofundarea spătarului, vă puteți personaliza complet poziția pentru a vă susține spatele și a evita disconfortul. Suportul lombar încorporat contribuie la menținerea unei posturi corecte, reducând tensiunea și stresul asupra corpului în timpul orelor lungi de lucru.

Creat pentru a vă oferi controlul suprem asupra confortului dvs., scaunul dispune de un mecanism sofisticat care permite balansul suav și relaxarea în timpul pauzelor bine meritata. Totuși, în timpul momentelor de concentrare intensă, acesta poate fi fixat într-o poziție stabilă, asigurându-vă suportul necesar.

Construit cu rezistență în minte, scaunul de birou OFF 907 albastru strălucește prin durabilitatea sa. Baza metalică cromată și pistonul asigură stabilitate și reglaj precis, astfel încât să puteți ajusta înălțimea de la 46 cm la 56 cm pentru a se potrivi perfect cu biroul dvs. Dimensiunile generoase ale șezutului vă permit să vă bucurați de spațiu adecvat pentru mișcare, cu o adâncime de 50 cm și o lățime de 48 cm.

Nu numai că funcționalitatea sa este remarcabilă, dar aspectul său este și mai impresionant. Manerele din plastic și metal cromat se îmbină elegant, iar tapițeria înlocuitoare de piele a tetierei adaugă un atinge de lux și confort.

Versatilitatea sa remarcabilă îl recomandă nu doar pentru birouri, ci și pentru activitățile zilnice diverse. De la munca la computer la momentele de lectură sau relaxare, scaunul asigură susținerea adecvată și confortul constant. Iar cu capacitatea sa de a susține până la 110 kg, acest scaun demonstrează soliditatea sa.

Garantând calitatea și durabilitatea, perioada de garanție de 24 de luni este dovada angajamentului nostru față de satisfacția dvs. Vă invităm să faceți pasul spre un mediu de lucru mai ergonomic și mai rafinat cu scaunul de birou OFF 907 albastru. Îmbunătățiți-vă experiența de lucru și bunăstarea cu această alegere sigură și elegantă.

 


Scaune
Culoare Albastru
Atribute
Material Mesh + piele ecologica
Greutate maximă (kg) 110
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 118
Înălțime șezut maximă (cm) 56
Înălțime spătar (cm) 67
Lățime scaun (cm) 60
Lățime șezut (cm) 48
Tip mâner Plastic
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie