3 idei de amenajare a unui colt de studiu intr-un living neincapator

 

3 idei de amenajare a unui colt de studiu intr-un living neincapator

Sursa foto: decoist.com

 

Cand casa nu are o suprafata mare sau are, numai ca traiesc multi oameni in ea, este greu ca o persoana sa aiba asigurat un spatiu in care sa lucreze in tihna. Locul devine mai stramt si galagia mai multa. Trebuie ca un spatiu de lucru sa poata fi amenajat intr-un mod prin care si intr-un loc in care sa nu deranjeze pe nimeni decat in momentul efectiv al lucrului.

 

Iata in continuare cateva idei de amenajare a unui coltisor de studiu intr-un living care, oricat ar fi el de mare, tot pare mic:

 

     1. Masa detasabila si scaun usor, precum in fotografie

 

 O masa pe comanda care, prin dimensiunea, designul, structura sa se potriveste perfect cu mobilierul de living de care se ataseaza, este o parte a proiectului. Cealalta parte consta intr-un scaun din aceeasi categorie stilistica, subtire dar neaparat cu spatar. Poate sa fie si un scaun refurbished (adica reconditionat), care are mici zgarieturi sau lovituri, dar care nu scartaie deloc. Pana la urma, va fi folosit de o singura persoana si intr-un singur scop.

 

     2. Folosirea stricta a coltului camerei pentru plasarea unui scaun greu de birou

 In acest caz, scaunul trebuie sa intre cu sezutul in interiorul unei masti pe care se poate pune laptopul. Acesta este genul de situatie in care nu conteaza foarte mult suportul de lucru, dar conteaza foarte mult cum se comporta scaunul. Gasesti la noi suficiente modele de scaun descrise suficient de bine incat sa iti poti face o imagine chiar acum!

 

Daca lucrul de acasa implica mai multa analiza si mai multa documentare decat lucrul efectiv pe laptop, poate ca scaunul trebuie sa fie unul cat mai confortabil, in care analistul se adanceste cat poate de mult si are impresia ca este intr-un fotoliu premium rotativ plasat in acel colt de camera.

 Relaxarea fizica este totala, in timp ce incordarea mentala este maxima!

 

     3. Masa pliabila si scaun pliabil, care sa formeze impreuna un colt de studiu confortabil

 Aceste piese de mobilier pliabile pot fi depozitate fara sa ocupe spatiu, practic, iar cand sunt desfacute sunt folosite in acelasi moment. Un scaun pliant care sa convina trebuie ca, odata desfacut, sa fie la fel de solid precum orice scaun. Si pentru ca acestea doua sunt pliabile, pot fi mutate in functie de lumina soarelui, in functie de locul de desfasurare a jocului dintre copiii care zburda prin casa si asa mai departe.

 

Desigur, aceste trei posibilitati nu o includ si pe aceea a ocuparii intregului living pentru transformarea lui in suprafata de lucru, deci in birou, insa chiar si asa, posibilitati exista si frustrarea nu trebuie sa apara. Daca auzi glasul copiilor care se joaca si prin asta te deranjeaza din lucru, nu te supara, este minunat!