Meniu
Your Cart

Scaune living BUC 232 alb

Scaune living BUC 232 alb

În căutarea unei piese de mobilier care să aducă un aer de rafinament în locuința dvs.? Scaunele living BUC 232 alb sunt răspunsul perfect. Inspirate de celebrele scaune Eames DSW din anii 1948-1950, aceste scaune sunt o combinație captivantă între designul clasic și modern. Cu un istoric bogat și un aspect contemporan, aceste scaune sunt capabile să se integreze armonios în orice ambient.

Scaunele BUC 232 sunt realizate cu atenție la detalii. Baza lor este constituită dintr-o scoică de lemn acoperită cu un burete confortabil și tapitată cu piele ecologică de înaltă calitate. Aceste materiale nu doar că conferă scaunelor un aspect rafinat, dar sunt și ușor de întreținut, garantându-vă că aceste scaune vor păstra mereu strălucirea lor.

Ceea ce face aceste scaune cu adevărat speciale sunt picioarele lor elegante din lemn de fag, consolidare suplimentată de fire metalice încrucișate. Această combinație între curbele șezutului și liniile drepte ale picioarelor creează un echilibru vizual unic, care adaugă un plus de caracter oricărui decor.

Cu o greutate maximă suportată de 110 kg, scaunele BUC 232 alb sunt robuste și fiabile. Plus, beneficiați de o garanție extinsă de 24 de luni, ceea ce vă asigură că investiția dvs. este protejată pe termen lung.

Înălțimea totală a scaunului de 84 cm și înălțimea șezutului de 45 cm îl fac potrivit atât pentru zona de living, cât și pentru bucătărie. Dimensiunile generoase ale șezutului (40 x 46 cm) vă oferă confortul necesar pentru a vă bucura de momentele petrecute în jurul mesei sau în fața televizorului.

Scaunele living BUC 232 alb reprezintă mai mult decât simple piese de mobilier; ele aduc cu ele o notă de eleganță clasică și modernitate în fiecare cameră în care sunt plasate. Faceți o alegere inspirată și transformați-vă locuința într-un spațiu sofisticat și confortabil cu aceste scaune remarcabile.


Scaune
Culoare Alb
Atribute
Material Piele ecologica
Greutate maximă (kg) 110
Înălțime scaun maximă (cm) 84
Înălțime șezut maximă (cm) 45
Înălțime spătar (cm) 40
Lățime șezut (cm) 46
Tip bază Lemn
Tapitate Da

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie