Meniu
Your Cart

Scaune living BUC 232 galben

Scaune living BUC 232 galben

În căutarea unor piese de mobilier care să îmbine cu grație eleganța clasică cu un aer modern vibrant? Scaunele living BUC 232 galben sunt alegerea perfectă pentru a aduce un strop de rafinament și un farmec contemporan în locuința dvs. Aceste scaune își găsesc inspirația în celebrele scaune Eames DSW, păstrându-și totodată un caracter distinctiv.

Aceste piese atemporale se bazează pe un design inițial creat între anii 1948 și 1950, ceea ce le conferă o istorie bogată și un farmec atemporal. Ele reușesc să îmbine cu măiestrie linii clasice cu influențe moderne pentru a oferi o atmosferă calmă și elegantă, indiferent unde le plasați în casă. Scaunele BUC 232 Galben se pot integra cu ușurință în decorul dvs. de living sau bucătărie, adăugând o notă de lumină și stil.

Construite pe o bază solidă din lemn, aceste scaune sunt acoperite cu o pernă de burete moale și tapițate cu piele ecologică de înaltă calitate. Sprijinul este asigurat de picioarele elegante din lemn de fag, care sunt suplimentar întărite de fire metalice încrucișate pentru a asigura stabilitate și durabilitate.

Contrastul dintre curbele grațioase ale șezutului și liniile drepte ale picioarelor adaugă un echilibru vizual plăcut, transformând aceste scaune într-o adevărată operă de artă funcțională. Cu o capacitate maximă de greutate testată de 110 kg și o garanție extinsă de 24 de luni, puteți fi siguri că investiția în scaunele living BUC 232 galben va aduce valoare și confort în casa dvs.


Scaune
Culoare Galben
Atribute
Material Piele ecologica
Greutate maximă (kg) 110
Înălțime scaun maximă (cm) 84
Înălțime șezut maximă (cm) 45
Înălțime spătar (cm) 40
Lățime șezut (cm) 46
Tip bază Lemn
Tapitate Da

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie