Meniu
Your Cart

Scaune living BUC 232 negru

Scaune living BUC 232 negru

Adăugați o notă de eleganță și rafinament în locuința dvs. cu ajutorul scaunelor living BUC 232 negru. Aceste piese excepționale de mobilier combină designul clasic cu elemente moderne, luând inspirație din celebrele scaune Eames DSW pentru a vă oferi o experiență estetică și funcțională deosebită.

Acest design atemporal se bazează pe un model consacrat, creat în anii 1948-1950, care continuă să fie la modă și contemporan. Scaunele BUC 232 negru aduc un sentiment de calm și rafinament în orice încăpere le plasați, făcându-le ideale atât pentru living, cât și pentru bucătărie.

Construcția acestor scaune este excepțională, cu o carcasă din lemn acoperită de o generoasă pernă de burete și tapițată cu piele ecologică de cea mai înaltă calitate. Sprijinul este oferit de picioarele elegante din lemn de fag, întărite suplimentar de fire metalice încrucișate pentru a asigura o stabilitate de neclintit.

Forma șezutului, cu curbele sale armonioase, se juxtapune perfect cu liniile drepte ale picioarelor, creând astfel un aspect echilibrat și atrăgător. Cu o capacitate de greutate maximă testată la 110 kg și o garanție solidă de 24 de luni, scaunele living BUC 232 negru sunt nu doar o alegere estetică excelentă, ci și o investiție durabilă în confortul și stilul dvs. de viață.


Scaune
Culoare Negru
Atribute
Material Piele ecologica
Greutate maximă (kg) 110
Înălțime scaun maximă (cm) 84
Înălțime șezut maximă (cm) 45
Înălțime spătar (cm) 40
Lățime șezut (cm) 46
Tip bază Lemn
Tapitate Da

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie