Meniu
Your Cart

Scaune living BUC 232 rosu

Scaune living BUC 232 rosu

În căutarea unor scaunele living cu un design simplu și elegant, nu căutați mai departe. Scaunele BUC 232 rosu combină cu măiestrie clasicul și modernul, inspirate de celebrele scaune Eames DSW din anii 1948-1950. Aceste scaune nu sunt doar piese de mobilier, ci și opere de artă funcționale care pot transforma orice spațiu într-un mediu sofisticat și primitor.

Construcția solidă a acestor scaune începe cu o carcasă de lemn acoperită cu un strat generos de burete și tapitată cu piele ecologică. Picioarele lor grațioase, din lemn de fag, sunt susținute de fire metalice încrucisate pentru stabilitate suplimentară. Această combinație de materiale de înaltă calitate oferă un confort fără compromis.

Cu o înălțime totală de 84 cm și un șezut la o înălțime de 45 cm, scaunul BUC 232 este conceput pentru a se potrivi perfect în orice mediu. Cu o dimensiune de 40 x 46 cm pentru șezut, aceste scaune sunt ideale pentru a crea un spațiu confortabil de luat masa sau relaxare în livingul sau bucătăria ta.

Cu o capacitate de încărcare de până la 110 kg și o garanție solidă de 24 de luni, poți avea încredere că aceste scaune vor rămâne o alegere înțeleaptă pentru mulți ani de acum înainte.


Scaune
Culoare Rosu
Atribute
Material Piele ecologica
Greutate maximă (kg) 110
Înălțime scaun maximă (cm) 84
Înălțime șezut maximă (cm) 45
Înălțime spătar (cm) 40
Lățime șezut (cm) 46
Tip bază Lemn
Tapitate Da

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie