Meniu
Your Cart

Scaune living BUC 232 maro

Scaune living BUC 232 maro

Descoperiți rafinamentul și confortul suprem oferite de scaunele living BUC 232 maro. Inspirate de faimoasele scaune Eames DSW, aceste piese de mobilier reprezintă un echilibru perfect între designul clasic și modern, capturând esența eleganței într-o formă contemporană.

Scaunele BUC 232 maro au la bază un model consacrat, creat inițial în perioada 1948-1950, și rămân relevante și atrăgătoare până astăzi. Ele aduc cu ele un sentiment de liniște și bun-gust în orice spațiu le alegeți. Versatilitatea lor este uluitoare, deoarece pot îmbogăți atât zona de living, cât și bucătăria cu un farmec inegalabil.

Aceste scaune sunt expert construite, având o carcasă din lemn acoperită cu un strat generos de burete și tapițată cu piele ecologică de cea mai bună calitate. Sprijinul este furnizat de picioarele elegante din lemn de fag, consolidate suplimentar de un sistem de fire metalice încrucișate pentru o stabilitate impecabilă.

Forma sofisticată a șezutului se conturează frumos în comparație cu liniile drepte ale picioarelor, creând astfel o estetică echilibrată și atrăgătoare. Cu o greutate maximă testată de 110 kg și o generoasă garanție de 24 de luni, scaunele living BUC 232 maro reprezintă o alegere sigură pentru oricine caută să aducă valoare și stil în locuința lor.


Scaune
Culoare Maro
Atribute
Material Piele ecologica
Greutate maximă (kg) 110
Înălțime scaun maximă (cm) 84
Înălțime șezut maximă (cm) 45
Înălțime spătar (cm) 40
Lățime șezut (cm) 46
Tip bază Lemn
Tapitate Da

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie