Ce scaune se potrivesc in bucatarie?

 

scaune potrivite pentru bucatarie

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/apartment-ceiling-chairs-contemporary-280232/

      Ti-ai schimbat mobila de bucatarie si iti doresti niste scaune noi, care sa se asorteze? Daca te intrebi ce scaune de bucatarie sa alegi, gandeste-te la ce nevoi vrei sa indeplineasca, apoi analizeaza oferta variata de pe ScauneOnline.ro. Livrarea ti se va face gratuit acasa.

 

     La ce ar trebui sa te gandesti cand vrei sa cumperi scaune de bucatarie?

 ●cati membri sunt in familia mea, prin urmare daca iau mai multe scaune de bucatarie ma avantajeaza sa fie mari, voluminoase sau ele vor ocupa prea mult spatiu?

 ●ce stil are mobila mea de bucatarie? cum integrez scaunele in amenajarea interioara pe care am realizat-o (culoare gresie/parchet, faianta, perdele, masa)?

 ●cat de des folosesc scaunele de bucatarie, ele au mai mult un rol de decor sau timpul si jobul imi permit sa iau mesele zilnic acasa?

 ●ce material aleg pentru ele? vreau sa imi fie usor sa le intretin, vreau sa fie foarte, foarte rezistente?

 ●ce masa am in bucatarie, care este inaltimea si materialul ei? (este necesar sa ai grija ca scaunele sa fie pe masura potrivita a mesei; pe site-ul ScauneOnline.ro sunt afisate toate dimensiunile fiecarui scaun in parte).

 ●imi doresc ca scaunele sa se asorteze cromatic cu tot ce este in jur sau vreau sa fie o pata de culoare in bucataria mea?

 ●cat de mult primeaza confortul, aleg scaune cu spatar sau fara?

 ●vreau sa ma folosesc de accesorii pentru ele precum huse, pernute?

 ●iau in considerare si scaunele de bar, sunt ele potrivite in bucataria mea?

 

Scaune de bucatarie colorate

 

 scaun-design-patchwork-buc-243-0

     Scaunele colorate reusesc sa scoata din monotonie nu doar aspectul bucatariei, cat si al intregii case. Cu o atenție deosebită la detalii și o combinație inteligentă de materiale de calitate, scaunul fotoliu patchwork BUC 243 multicolor este proiectat pentru a se integra perfect în viața dvs., oferindu-vă o experiență de relaxare fără precedent. Calitatea este prioritatea noastră, și acest lucru se reflectă în fiecare detaliu al scaunului BUC 243. Sezutul este construit pe o bază solidă de polipropilenă, acoperită cu burete și apoi tapitată cu material textil tip patchwork. Acest material de înaltă calitate adaugă o notă de culoare și design sofisticat în orice încăpere.  


     Daca ai un ritual de dimineata in bucatarie, citirea stirilor, urmarirea feed-ului de Facebook, savurarea micului dejun si a cafelei, este scaunul care te va cuceri.

 

Scaune de bucatarie albe

 

 buc231salbbuc232alb

     Bucatariile albe denota acuratete, eleganta si simplitate in acelasi timp, luminozitate si mai mult spatiu. Daca ti-ai dorit ca bucataria sa para mai mare si ai optat pentru mobila alba, felicitari! Chiar daca este mai migalos de intretinut, merita efortul.

 

      Scaunele de bucatarie albe sunt potrivite atat intr-o incapere cu mobila alba, cat si intr-una in care s-a folosit contrastul alb-negru sau tonurile de ocru, gri.

      Modelul Scaun de bucatarie BUC 231S disponibil pe ScauneOnline.ro are un design modern, este din piele ecologica, rezistent si usor de intretinut, sustinut de un cadru metalic subtil.

     Un alt model recomandat este cel intitulat Scaun bucatarie living BUC 232 care are un design clasic si modern in acelasi timp. Are picioare elegante din lemn de fag, iar tapiteria este din piele ecologica.

      Acceseaza site-ul ScauneOnline.ro si alege scaunul potrivit dorintelor tale, mobilierului din bucatarie si stilului de viata al intregii familii.