Meniu
Your Cart

Scaun de birou ergonomic din mesh OFF 619 turcoaz

Confort și ergonomie

Fiecare spațiu dedicat copiilor merită să fie completat cu elemente care nu doar că îndeplinesc un scop funcțional, dar adaugă și o notă de stil și veselie. Scaunul de birou pentru copii este inima oricărui mediu de învățare și creativitate, iar alegerea celui potrivit poate să facă diferența între o zi obișnuită și una plină de descoperiri. Iar când vorbim despre scaune de birou pentru copii, opțiunea supremă este reprezentată de scaunul de birou OFF 619 turcoaz.

Caracteristici și beneficii:

Scaunul de birou OFF 619 turcoaz oferă o combinație excelentă între confort, funcționalitate și design atrăgător, fiind ideal pentru mediul de învățare modern al copiilor:

  • Tapițerie din mesh respirabil: Asigură o circulație optimă a aerului, păstrându-i pe cei mici confortabili și proaspeți pe parcursul întregii zile.
  • Ergonomie superioară: Baza și brațele fabricate din polipropilenă durabilă și ușor de întreținut, oferind susținerea corectă a corpului.
  • Design vibrant și vesel: Disponibil în multiple culori, inclusiv turcoaz vibrant, roșu înflăcărat și verde calmant, permițând copiilor să își exprime individualitatea.

Dimensiuni și specificații:

  • Lățime și adâncime șezut: 48 x 45 cm
  • Înălțime totală ajustabilă: 85 - 95 cm
  • Înălțime de la sol până la șezut: 42 - 52 cm
  • Capacitate de susținere: Până la 110 kg

Versatilitate și stil:

Scaunul de birou OFF 619 turcoaz se adaptează cu ușurință oricărui stil și design de interior. Este ideal atât pentru spațiile de studiu, cât și pentru zonele de creativitate, oferind o experiență de învățare superioară prin combinarea confortului cu funcționalitatea.

Garanție și durabilitate:

Beneficiați de o perioadă de garanție de 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice, o dovadă a încrederii în calitatea și durabilitatea acestui scaun. Proiectat pentru a rezista în timp și testat meticulos, scaunul de birou OFF 619 turcoaz este o investiție inteligentă pentru confortul și siguranța copiilor dvs.

Pentru cine este potrivit scaunul de birou OFF 619 turcoaz?

Acest scaun este perfect pentru copiii care doresc să aducă un strop de culoare și confort în spațiul lor de învățare și creativitate. Indiferent dacă este folosit pentru studiu, creație sau pur și simplu pentru momente de relaxare și lectură, scaunul de birou OFF 619 turcoaz reprezintă o investiție în confortul și dezvoltarea micilor descoperitori.

Transformați spațiul de învățare al copiilor într-un refugiu al creativității și explorării cu scaunul de birou OFF 619 turcoaz, oferindu-le suportul și stilul de care au nevoie pentru a-și dezvolta pasiunile și cunoștințele.


Ai o nelămurire cu privire la scaunul de birou OFF 619 turcoaz sau alt produs de pe website? Contactează-ne la 0241-808.379 și discută cu unul dintre specialiștii noștri!

Scaune
Culoare Turcoaz
Atribute
Material Mesh
Greutate maximă (kg) 80
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 95
Înălțime șezut maximă (cm) 52
Înălțime spătar (cm) 48
Lățime scaun (cm) 53
Lățime șezut (cm) 48
Tip mâner Plastic
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Articole asemănătoare