Meniu
Your Cart

Scaune birou OFF 619 verde

Scaune birou OFF 619 verde

În căutarea unei soluții inovatoare și captivante pentru a aduce un strop de rafinament și funcționalitate în mediul de studiu sau lucru al celor mici? Noul scaun de birou OFF 619 Verde este răspunsul perfect pentru cerințele tale. Conceput special pentru copii, acest scaun combină cu măiestrie designul operativ cu ergonomicitatea, oferindu-le celor mici o experiență de utilizare confortabilă și elegantă.

Imaginează-ți micuțul explorator înconjurat de o paletă vibrantă de culori. Gama variată de nuanțe, de la verde proaspăt și viu, până la nuanțe intense de roșu, portocaliu, turcoaz, gri și negru, permite alegerea unui scaun care să reflecte personalitatea și preferințele fiecărui copil. Cu un scaun OFF 619 verde, spațiul devine mai mult decât un simplu birou - devine o oază a creativității și bucuriei.

Ceea ce face acest scaun cu adevărat unic este îmbinarea ingenioasă dintre funcționalitate și estetică. Baza și bratele confecționate din polipropilenă conferă stabilitate și rezistență, asigurând un partener de încredere în fiecare zi. Dar aspectul cu adevărat impresionant îl aduce mesh-ul textil ce acoperă sezutul și spătarul. Acest material revoluționar nu doar că adaugă un aspect modern scaunului, dar oferă și beneficii esențiale. Structura sa permite circulația aerului, menținând copilul răcoros și confortabil chiar și în cele mai intense sesiuni de lucru sau studiu.

Calitatea și durabilitatea sunt garantate de materialele de cea mai înaltă calitate. Baza și pistonul sunt realizate din otel cromat, asigurând rezistența pe termen lung. Acest scaun este construit să reziste explorărilor și activităților zilnice ale copiilor, păstrându-se în condiții optime.

Scaunul de birou OFF 619 Verde este adaptat nevoilor copiilor, cu dimensiuni atent calculate pentru confortul maxim. Înălțimea reglabilă, între 85 și 95 cm, îl face potrivit pentru copiii de diverse vârste și staturi. Și nu uita de sezutul generos, cu dimensiunile de 48 x 45 cm, care asigură spațiul necesar pentru a sta confortabil în timpul orelor de lucru sau studiu.

Noi credem în calitatea produselor noastre, iar asta este motivul pentru care oferim o garanție extinsă de 24 de luni pentru scaunul de birou OFF 619 Verde. Cu o capacitate maximă de încărcare de 80 kg, acest scaun poate fi folosit în siguranță de către copii de diverse vârste și dimensiuni, oferindu-le un suport solid în fiecare activitate.

Alege să faci diferența în spațiul de studiu sau lucru al copiilor tăi cu scaunul de birou OFF 619 Verde. Eleganța, confortul și funcționalitatea se împletesc armonios pentru a crea un mediu propice pentru explorare, învățare și creativitate. Este momentul să oferi celor mici instrumentele potrivite pentru a-și dezvolta pasiunile și a atinge performanțe remarcabile!

Scaune
Culoare Verde
Atribute
Material Mesh
Greutate maximă (kg) 80
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 95
Înălțime șezut maximă (cm) 52
Înălțime spătar (cm) 48
Lățime scaun (cm) 53
Lățime șezut (cm) 48
Tip mâner Plastic
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie