Meniu
Your Cart

Scaune birou OFF 619 rosu

Scaune birou OFF 619 rosu

Descoperă confortul și funcționalitatea într-un singur pachet cu scaunul de birou OFF 619 roșu! Fie că este vorba despre sesiuni de învățare la distanță sau explorarea pasionantă a lumii prin intermediul creației, acest scaun operativ ergonomic este alegerea perfectă pentru tinerii exploratori ai cunoașterii. Cu un design special conceput pentru a se potrivi nevoilor și dimensiunilor copiilor, acest scaun combină forma cu funcționalitatea pentru a crea o experiență de studiu și lucru captivantă.

Aducând o pata de culoare în spațiul de studiu sau camera de joacă, scaunul de birou OFF 619 roșu este disponibil într-o gamă variată de culori vibrante, precum vernil, roșu, portocaliu, turcoaz, gri și negru. Indiferent de preferințele individuale, fiecare culoare este aleasă pentru a reflecta personalitatea și pentru a aduce un strop de entuziasm în orice mediu.

O inovație majoră constă în tapiteria din mesh care acoperă atât șezutul, cât și spătarul scaunului. Această caracteristică nu doar că adaugă un aspect modern, ci și asigură o circulație optimă a aerului, ținând disconfortul transpirației la distanță și permițând copiilor să se concentreze pe activitățile lor fără întreruperi. De la orele de lectură pasionante la proiectele creative care îi inspiră, scaunul OFF 619 roșu este partenerul perfect pentru toate aventurile lor.

Făcut pentru a rezista testului timpului, scaunul dispune de o bază și un piston din oțel cromat, care îi conferă robustețea necesară pentru utilizare îndelungată. Și pentru că ne pasă de confortul și siguranța copiilor, modelul de scaun birou OFF 619 este prevăzut cu un sistem de reglare a înălțimii pentru a se potrivi perfect cu fiecare etapă a creșterii lor. Înălțimea totală a scaunului poate fi ajustată între 85 și 95 cm, iar înălțimea de la nivelul solului până la șezut poate fi setată între 42 și 52 cm.

Gândit cu atenție la detalii, dimensiunile generoase ale șezutului (48 x 45 cm) oferă spațiul necesar pentru mișcări libere și o postură corectă. Astfel, chiar și cele mai îndelungate sesiuni de învățare sau activități creative pot fi abordate cu energie și confort.

Un alt avantaj major este garanția extinsă de 24 de luni, care atestă calitatea și durabilitatea acestui produs. Cu o greutate maximă admisă de 80 kg, scaunul de birou OFF 619 roșu este construit pentru a face față provocărilor de zi cu zi ale copiilor activi și creativi.

Încheie cu eleganță dilema alegerii unui scaun de birou pentru copii, optând pentru modelul OFF 619 roșu. Funcțional, estetic și confortabil, acest scaun își propune să creeze un mediu propice dezvoltării și învățării, în timp ce adaugă o notă de vivacitate și vitalitate în orice colț al casei. Alege durabilitatea și designul inteligent cu scaunul de birou OFF 619 roșu - răsfăță-ți copilul cu un loc de studiu și creație pe măsură!

Scaune
Culoare Rosu
Atribute
Material Mesh
Greutate maximă (kg) 80
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 95
Înălțime șezut maximă (cm) 52
Înălțime spătar (cm) 48
Lățime scaun (cm) 53
Lățime șezut (cm) 48
Tip mâner Plastic
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie