Meniu
Your Cart

Scaune birou OFF 619 negru

Scaune birou OFF 619 negru

În căutarea unui scaun de birou potrivit pentru cei mici? Caută mai departe, pentru că ai găsit răspunsul în noul și inovatorul scaun de birou OFF 619 negru în nuanța elegantă de negru. Acest scaun a fost creat cu grijă pentru a îmbina perfect funcționalitatea ergonomică cu designul atrăgător, oferind celor mici un mediu de studiu și lucru în care se vor simți confortabil și inspirați.

Cu un design operativ și ergonomic, acest scaun este special conceput pentru a se potrivi perfect nevoilor copiilor în mediul lor de studiu sau lucru. Construcția sa ingenioasă este un tribut adus funcționalității și esteticii, aducând astfel valoare reală în viața de zi cu zi a celor mici.

Baza și bratele acestui scaun sunt fabricate din polipropilenă durabilă, garantând stabilitate și rezistență în timpul utilizării zilnice. În plus, partea centrală a acestui scaun, sezutul și spătarul, este înfășurată într-un mesh de calitate superioară. Acest material textil inovator nu numai că adaugă o notă de eleganță, dar oferă și avantaje excepționale. Structura sa deschisă facilitează circulația aerului, ținând astfel copiii răcoroși și confortabili pe parcursul zilei lungi de studiu și creativitate.

În ceea ce privește estetica, gama variată de culori disponibile este alegerea perfectă pentru a se potrivi gusturilor variate ale copiilor. De la negru elegant la verdele proaspăt și vibrant, fiecare variantă aduce o notă distinctă de veselie și eleganță în orice spațiu. Astfel, acest scaun nu este doar un element funcțional, ci și o piesă de design care contribuie la atmosfera plăcută a oricărui loc în care este plasat.

Materialul nu este singurul element care garantează durabilitatea acestui scaun. Baza și pistonul sunt confecționate din otel cromat rezistent, oferind astfel un nivel sporit de robustețe și durabilitate pe termen lung. Aceasta înseamnă că părinții pot fi siguri că investiția lor în acest scaun va rezista chiar și în fața utilizării intense și jocurilor energice ale copiilor.

Dimensiunile precise ale scaunului OFF 619 negru au fost adaptate pentru a corespunde nevoilor celor mici. Cu înălțimea totală reglabilă între 85 și 95 cm, iar înălțimea de la sol până la sezut variind între 42 și 52 cm, acest scaun poate fi personalizat pentru a se potrivi perfect dimensiunii și preferințelor fiecărui copil. Sezutul generos, cu dimensiunile de 48 x 45 cm, oferă spațiu suficient pentru a sta confortabil în timpul activităților de lucru sau studiu.

Nu doar confortul și designul atrăgător sunt punctele forte ale acestui scaun. O garanție extinsă de 24 de luni demonstrează încrederea noastră în calitatea acestui produs. Capacitatea maximă de încărcare de 80 kg adaugă o notă de siguranță, asigurând părinții că acest scaun va fi un partener de încredere pentru copiii lor în anii ce vor urma.

Scaunul de birou OFF 619 negru este mai mult decât un simplu scaun. Este un partener pentru succesul și creativitatea celor mici. Prin îmbinarea perfectă dintre confort, funcționalitate și estetică, acest scaun devine alegerea evidentă pentru a completa orice spațiu de studiu sau lucru al copiilor. Eleganța sa discretă și materialele de cea mai bună calitate îl plasează în fruntea opțiunilor de mobilier pentru cei mici, aducând un plus de valoare și accesibilitate în viața lor cotidiană. Alege să investești în confortul și viitorul copiilor tăi cu scaunul de birou OFF 619 negru!

Scaune
Culoare Negru
Atribute
Material Mesh
Greutate maximă (kg) 80
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 95
Înălțime șezut maximă (cm) 52
Înălțime spătar (cm) 48
Lățime scaun (cm) 53
Lățime șezut (cm) 48
Tip mâner Plastic
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie