Meniu
Your Cart

Scaun de birou ergonomic pentru copii OFF 334PU roz

Funcționalitate și stil pentru camera copiilor

Creat cu grijă și atenție pentru nevoile celor mici, scaunul pivotant OFF 334PU roz este o alegere perfectă pentru micuții tăi aflați în căutarea unui loc special unde să învețe, să exploreze și să creeze.

Caracteristici și beneficii:

Scaunul de birou OFF 334PU roz oferă o combinație excelentă între confort, funcționalitate și design atractiv, fiind ideal pentru copiii de toate vârstele:

  • Bază robustă de metal cromat: Asigură stabilitate și durabilitate, oferind în același timp un aspect estetic plăcut.
  • Dimensiuni adaptate copiilor: Dimensiunile inguste și joase sunt perfect adaptate pentru copii, permițându-le să se simtă confortabil și protejați
  • Formă ergonomică: Încurajează o postură sănătoasă, asigurând confort pe termen lung și prevenind disconfortul.
  • Mecanism de reglare inteligent: Permite ajustarea înălțimii scaunului și a șezutului pentru a se potrivi perfect cu creșterea copilului.
  • Materiale durabile: Confecționat din piele ecologică durabilă și ușor de întreținut, scaunul combină confortul cu stilul modern.
  • Design jucăuș: Liniile diagonale cursive adaugă o notă vibrantă, făcând biroul copilului să fie un loc atrăgător.

Varietate de culori:

Scaunul de birou OFF 334PU vine într-o varietate de culori vesele și pline de viață, permițându-ți să alegi nuanța perfectă pentru personalitatea și stilul copilului tău.

Flexibilitate și mobilitate:

Cu un mecanism de reglare care permite pivotarea la 360 de grade și ajustarea înălțimii, micuțul tău se poate mișca cu ușurință și se poate bucura de jocuri active sau momente de concentrare la birou. Rolele gumate asigură protecția pardoselii, indiferent de utilizare.

Garanție și asamblare:

Asamblarea simplă și rapidă îți va permite să aduci acest scaun în viața copilului tău într-un timp foarte scurt. Beneficiezi de o garanție de 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice.

Dimensiuni și specificații:

  • Lățime șezut x adâncime: 48 x 36 cm
  • Înălțime spătar: 30 cm
  • Înălțime șezut reglabilă: 40 - 52 cm
  • Înălțime scaun reglabilă: 70 - 82 cm

Pentru cine este potrivit scaunul de birou pentru copii OFF 334PU roz?

Acest scaun este ideal pentru copii, oferindu-le un spațiu confortabil și funcțional pentru învățare, joacă și creativitate. Este partenerul perfect pentru aventurile zilnice ale micuților tăi.

Încheie căutarea scaunului perfect pentru copilul tău cu scaunul de birou OFF 334PU roz - un loc unde confortul, stilul și funcționalitatea se întâlnesc pentru a crea o experiență unică și captivantă. 


Ai o nelămurire cu privire la scaunul de birou pentru copii OFF 334PU roz sau alt produs de pe website? Contactează-ne la  0241-808.379 și discută cu unul dintre specialiștii noștri!

Scaune
Culoare Roz
Atribute
Material Piele ecologica
Greutate maximă (kg) 80
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 82
Înălțime șezut maximă (cm) 52
Înălțime spătar (cm) 30
Lățime scaun (cm) 48
Lățime șezut (cm) 48
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie