Incepand cu luna iulie 2014 am importat doua modele noi de scaune de bucatarie, unul cu spatar mediu si un scaun de bucatarie cu spatar inalt si forme curbate si ergonomice.

 

 Scaune de bucatarie BUC 231

 

Scaune de bucatarie - doua modele noi

 

 Modelul de scaun BUC 231 se situeaza in gama superioara a scaunelor  de bucatarie, avand cadrul din otel cromat si spatarul si sezutul dintr-o singura bucata, sub forma de scoica. Scaunul prezinta o curbura ergonomica la nivelul lombar, asigurand o pozite comoda persoanelor ce utilizeaza acest scaun.

La tapitarea acestui scaun a fost folosita piele ecologica de calitate superioara, rezistenta in timp, precum si burete de inalta densitate.

 

Scaune de bucatarie - doua modele noi

 

 

      Scaunul de bucatarie BUC 231 este prezent in doua nuante de culori in gama de produse a scauneonline.ro, respectiv bej si maro. In functie de solicitarile clientilor, intentionam sa diversificam acesta gama de produse cu toate culorile disponibile si la scaunul BUC 230: alb, crem, rosu, portocaliu, si negru.

 Scaune de bucatarie - doua modele noi

 

Scaunul BUC 273

 

Modelul de scaun de bucatarie BUC 273 este confectionat dintr-un cadru de otel cromat, precum si sezut si spatar tapitate cu piele ecologica. Gama de culori disponibila momentan este reprezentata de culorile maro si negru.

 

Scaune de bucatarie - doua modele noi

 Acest tip de scaun se aseamana din punct de vedere al dimensiunilor cu scaunele de conferinta, putand fi utilizat si in acest scop.

 

Scaune de bucatarie - doua modele noi

 

Intreaga gama de scaune disponibila pe magazinul online www.ScauneOnline.ro poate fi vizionata aici.