Ce scaune alegi pentru bucatarie?

 

 

 

 

Ce scaune alegi pentru bucatarie

    

 

     Fiecare piesa de mobilier contribuie la confortul si imaginea casei tale. Daca te afli in cautarea unor scaune potrivite interiorului locuintei, care sa raspunda cerintelor tale si ale familiei, mai jos iti sunt prezentate cateva recomandari.

 

 

     Daca esti in cautarea unor scaune de bucatarie sau potrivite inclusiv pentru living, oferta de pe ScauneOnline.ro este variata si raspunde chiar si celor mai pretentioase gusturi. Vezi mai jos cateva recomandari.

 

 

 

 

Scaune de bucatarie

 

BUC 232TBUC 263 verdeBUC 225 rosu

 

 

Scaune transparente

 

 

     Creativ, original, scaunul de bucatarie transparent este o optiune excelenta pentru un interior modern. Este foarte usor de asortat, indiferent de culoarea mobilierului de bucatarie. Se potriveste foarte bine cu o masa de sticla sau lemn. Ofera o atmosfera primitoare, in plus, scaunele transparente sunt excelente daca bucataria este mai mica. Ele nu ofera senzatia de ocupare a spatiului, de ingreunare.

 

     Un alt mare avantaj este cel al intretinerii, nu ai nevoie de solutii speciale de curatare, practic a il sterge cu o carpa uscata de praf este tot procesul de ingrijire. Acest aspect este cu adevarat important in cazul scaunelor de bucatarie, unde petele de grasime, de lichide apar cu usurinta. In plus, forma de scoica a sezutului scaunului este foarte populara si se potriveste foarte bine cu o bucatarie moderna.

 

 

 

 

Scaune cu spatar ergonomic

 

 

     Pentru o nota mai eleganta, un scaun cu spatar inalt din piele ecologica si picioare din otel este o optiune de luat in considerare. Avantajul il reprezinta si gama variata de culori in care se afla disponibil (verde, negru, maro, mov, visiniu, rosu, portocaliu, bej, crem lucios, crem, alb, bleu). Prin urmare, indiferent de culoarea bucatariei tale si de modul in care vrei sa asortezi acest tip de scaun, iti va fi usor.

 

     De asemenea, forma ergonomica ofera un plus de confort pentru mesele prelungite in familie sau cu prietenii. Totodata, este un model potrivit si pentru masa din living.

 

 

 

 

Scaune de bar

 

 

     In bucatariile suficient de spatioase sau in cele open space (legate de living), apare insula de bucatarie si deci implicit nevoia pentru scaune de bar.

 

     Scaunele de bar se gasesc in modele variate si in principal sunt de trei tipuri principale, in functie de inaltimea spatarului: fara spatar, cu spatar jos si cu spatar intreg (ofera confort prelungit pentru mesele prelungite).

 

     Poti alege acele modele care se potrivesc perfect cu tonurile bucatariei tale sau iti poti pune la incercare creativitatea. Scaunele de bar reprezinta o modalitate excelenta de a oferi o nota neasteptata locuintei tale, spargerea monotoniei.

 

     Pentru ca de cele mai multe ori insula de bucatarie face trecerea in living, asadar multe persoane opteaza pentru un open space din dorinta de marire a spatiului, in acest caz este important ca amenajarea sa o privesti in ansamblu. Cum se impaca mobilierul de bucatarie cu canapeaua sau biroul? Gasesti modele de scaune de birou care se incadreaza intr-o atmosfera familiara si primitoare, din piele ecologica, in nuante de crem sau maro. Designul interior inseamna in cele din urma un spatiu placut ochiului, armonie.

 

 

 

     Echipa ScauneOnline.ro iti sta la dispozitie pentru ca tu sa faci alegerile potrivite pentru aspectul si confortul casei tale.