Meniu
Your Cart

Scaun de bucatarie din catifea si cadru negru BUC 263V gri

Scaun de bucatarie din catifea si cadru negru BUC 263V gri

Scaunul BUC 263V gri este o bijuterie a mobilierului, ce aduce un amestec de lux și accesibilitate în orice încăpere. Cu un șezut și spătar moale, acoperite cu catifea de înaltă calitate, acest scaun reprezintă o investiție în confortul dvs. zilnic. Indiferent dacă îl plasați în sufrageria dvs., în zona de dining sau într-un spațiu de primire, acest scaun impresionează cu designul său modern și eleganța sa.

Picioarele metalice negre nu doar că adaugă stabilitate scaunului, dar conferă și un aspect contemporan. Protecțiile din plastic de la baza picioarelor asigură că parchetul dvs. rămâne intact, indiferent de locul în care decideți să amplasați acest scaun. Designul spătarului înalt oferă un sprijin excelent pentru spate, fiind ideal pentru cei mai înalți dintre noi.

Asamblarea acestui scaun este simplă și rapidă, datorită suruburilor și schiței de asamblare incluse. Fiind testat pentru a rezista la greutăți de până la 120 de kilograme, acest scaun este construit pentru a dura în timp. Dacă căutați un scaun care să impresioneze din punct de vedere estetic și să ofere confort suprem, nu căutați mai departe decât BUC 263V gri.


Scaune
Culoare Gri
Atribute
Material Catifea
Greutate maximă (kg) 120
Înălțime scaun maximă (cm) 96
Înălțime șezut maximă (cm) 46
Înălțime spătar (cm) 53
Lățime șezut (cm) 40
Tip bază Metalica
Tip cadru Vopsit

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie