Meniu
Your Cart

Scaun de bucatarie din catifea si cadru negru BUC 263V rosu

Scaun de bucatarie din catifea si cadru negru BUC 263V rosu

Scaunul BUC 263V rosu este expresia perfectă a luxului accesibil. Cu o carcasă din metal negru solid și un design modern, acest scaun poate fi elementul de focalizare al oricărui spațiu. Cu un șezut și spătar tapitate cu catifea, acest scaun oferă un confort inegalabil pe termen lung. Senzația de moale și rafinament pe care o oferă catifeaua este doar una dintre caracteristicile ce fac acest scaun special.

Calitatea construcției este evidentă în fiecare detaliu. Pernițele de susținere din metal negru oferă stabilitate și rezistență, în timp ce protecțiile din plastic de la baza picioarelor protejează pardoselile delicate. Spătarul înalt oferă un suport excelent pentru spate, ceea ce îl face ideal pentru persoanele înalte.

Asamblarea acestui scaun este simplă, cu suruburi și o schiță de asamblare inclusă în pachet. Produsul a fost testat pentru a rezista la greutăți de până la 120 de kilograme, demonstrând durabilitatea sa. Dacă sunteți în căutarea unei piese de mobilier care să aducă un strop de eleganță și un nivel superior de confort în casa sau spațiul dvs. de afaceri, BUC 263V rosu este alegerea perfectă.


Scaune
Culoare Rosu
Atribute
Material Catifea
Greutate maximă (kg) 120
Înălțime scaun maximă (cm) 96
Înălțime șezut maximă (cm) 46
Înălțime spătar (cm) 53
Lățime șezut (cm) 40
Tip bază Metalica
Tip cadru Vopsit

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie