Trei scaune nelipsite dintr-un penthouse de lux

 

3 scaune nelipsite dintr-un penthouse de lux

Sursa foto: pexels.com

 

     Atunci cand detii un penthouse, esti un om important! Privelistea pe care o ai de la fereastra ta este absolut superba, iar partea frumoasa este ca poti admira linia orizontului ori de cate ori vrei: atunci cand te dai jos din pat, atunci cand trimiti mailuri sau atunci cand te relaxezi in living, urmarind un film din scaunul tau confortabil. O astfel de locuinta este mai mult decat generoasa si poate fi amenajata in mii si mii de feluri.

      Pentru ca spatiul este foarte mare, zonele specifice unor anumite activitati permiti realizarea unui decor unic, in care scaunele joaca un rol aparte. De la zona de socializare si pana la biroul unde lucrurile importante se intampla, scaunele se pot integra perfect intr-un penthouse. Iata cele mai potrivite 3 scaune pentru un astfel de loc.

 Scaunul de bar

       Un penthouse atrage ca un magnet o multime de oameni, si ziua si noaptea, dornici sa vada privelistea unica de dincolo de geamurile ferestrelor. Petrecerile se tin lant in astfel de locatii, mai ales daca acestea apartin unor oameni influenti din inaltele cercuri sociale.


     De aceea, un penthouse potrivit pentru intalniri are o zona de bar, in care invitatii pot fi serviti chiar de un barman profesionist. Scaunele de bar ofera si mai multa unicitate acestui spatiu, oferind senzatia unui club select, in care oamenii socializeaza, se bucura de o bautura fina si admira pana la rasarit panorama oferita de pozitia privilegiata a unui penthouse.

 


Scaunul directoral

      Biroul personal din inima unui penthouse nu poate fi lipsit de calitatea si confortul unui scaun directoral. Dedicat acelora care lucreaza foarte mult, dar care stiu si sa se bucure de fiecare minut al activitatii lor, scaunele directorale imbina cu mult stil calitatea materialelor cu eleganta design-ului. Scaunul directoral reprezinta semnatura de pe cartea de vizita pe care un penthouse o ofera celor care pasesc in acest spatiu unic, de aceea trebuie sa aiba un design impunator.

 

 

Fotoliul de masaj

      La o asemenea priveliste, o astfel de piesa de mobilier nu are cum sa lipseasca. Oamenii care lucreaza de acasa, o pot face la fel de bine din confortul unui fotoliu cu masaj, dar se pot bucura in acelasi timp si de panorama oferita de penthouse. Datorita formei ergonomice a spatarului, fotoliile cu masaj sunt excelente pentru persoanele cu probleme de spate, atat in zona cervicala, cat si in zona lombara.

      Ofera mai multe tipuri de reglaj: reglaj pe verticala, reglaj pentru inaltimea sezutului, reglaj in fata si in spate, reglaj pentru alegerea pozitiei bratelor sau reglaj pentru blocarea balansului. Pe site-ul nostru vei gasi o gama intreaga de fotolii cu masaj, de o calitate unica si la un pret imbatabil. Nu ezita sa ceri ajutorul specialistilor nostri, pentru a fi sigur ca faci mereu cea mai buna alegere. Lasa o intrebare in casuta de chat, aflata in partea dreapta a site-ului, iar unul dintre colegii nostri iti va raspunde prompt, in cel mai scurt timp posibil.