Meniu
Your Cart

Scaun de bar ABS 105 portocaliu

Descoperă perfecțiunea în designul și funcționalitatea absolută cu scaunul de bar ABS 105 portocaliu! O capodoperă ce îmbină atât farmecul clasic, cât și vibrația modernă, acest scaun este expresia definitivă a eleganței. Cu o grăitoare armonie între plasticul dur vopsit în nuanțe îndrăznețe și metalul cromat, acest model reușește să își facă loc în inimile și spațiile oricui.

Pregătește-te să intri într-o lume a confortului și versatilității. Scaunul ABS 105 portocaliu te întâmpină cu un șezut din plastic ABS, ce emană rafinament și rezistență. Susținut de o ramă metalică solidă, acest scaun nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea și durabilitatea. Pentru o reglare ușoară a înălțimii, mecanismul discret amplasat sub șezut pune în mișcare pistonul cromat, transformându-ți experiența în una personalizată. De la 58 cm la 78 cm, tu ești stăpânul nivelului de confort.

Versatilitatea devine cuvântul de ordine. De la cluburi sofisticate și baruri aglomerate până la confortul casei tale, acest scaun de bar știe să se adapteze perfect la orice mediu. Mai mult decât atât, devine un veritabil element de decor, aducând un suflu proaspăt în orice spațiu. Cu o înălțime totală ce poate fi ajustată între 80 cm și 100 cm, și un șezut stabil cu dimensiunile de 45 cm lățime și 32 cm adâncime, acest scaun te invită să te relaxezi și să te bucuri de momentele tale.

Indiferent de context, scaunul ABS 105 portocaliu oferă nu doar funcționalitate, ci și o notă de încredere. Cu o capacitate maximă de 90 kg și o perioadă de garanție extinsă de 24 de luni, alegerea acestui scaun devine o investiție în stil și confort, care va dura de-a lungul timpului.

Încheie ziua cu o notă de culoare și rafinament, alegând să faci parte din lumea scaunelor de bar ABS 105 portocalii. Un amestec sublim de durabilitate, eleganță și funcționalitate, acest scaun transformă spațiile tale într-un adevărat sanctuar al confortului modern. 


Atribute
Material Plastic ABS
Greutate maximă (kg) 90
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 100
Înălțime șezut maximă (cm) 78
Înălțime spătar (cm) 25
Lățime șezut (cm) 45
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie