Meniu
Your Cart

Scaun de bar ABS 105 gri

Descoperă eleganța și funcționalitatea perfectă cu scaunele de bar ABS 105 gri, o combinație uluitoare între tradiție și modernitate. Aceste scaune de bar sunt nu doar simple piese de mobilier, ci veritabile opere de artă, ce redau farmecul clasic într-o notă contemporană.

Cu un design ce reunește măiestria formelor și a materialelor, scaunele ABS 105 gri se integrează perfect în orice mediu, de la cele mai rafinate cluburi și baruri, până la confortul propriei tale locuințe. Eleganța lor atemporală este accentuată de plasticul ABS de calitate superioară, durabil și rezistent, ce formează sezutul, susținut de o ramă metalică subtilă și rafinată. Finisajul metalic cromat adaugă un plus de strălucire și sofisticare, subliniind atenția la detalii.

Oferind confortul necesar pentru momentele tale de relaxare sau socializare, scaunul ABS 105 gri este prevăzut cu un mecanism de reglare intuitivă a înălțimii, ce permite utilizatorului să ajusteze cu ușurință înălțimea scaunului între 58 și 78 de centimetri. Baza suport de picioare asigură stabilitatea optimă, iar pistonul pe gaz din oțel cromat conferă durabilitate și siguranță în utilizare.

Cu o lățime de 45 de centimetri și o adâncime de 32 de centimetri, sezutul oferă spațiu generos pentru a te bucura de fiecare moment petrecut pe acest scaun de bar. Acesta nu este doar un loc comod pentru a te relaxa, ci și un element de decor distinctiv, ce va adăuga personalitate spațiului tău.

Cu o înălțime totală reglabilă între 80 și 100 de centimetri, acest scaun este adaptabil oricărui spațiu și necesități. Poți fi sigur de calitatea sa remarcabilă, deoarece este susținut de o perioadă de garanție de 24 de luni. În plus, acest model rezistă fără efort la o greutate maximă de 90 de kilograme, oferindu-ți astfel liniștea că vei putea folosi aceste scaune cu încredere și durabilitate.

Pregătește-te să descoperi confortul și eleganța absolută cu scaunele de bar ABS 105 gri. Eliberează-ți creativitatea în aranjarea spațiului tău și bucură-te de momente speciale într-o atmosferă desăvârșită, alături de aceste piese remarcabile de mobilier. 


Scaune
Culoare Gri
Atribute
Material Plastic ABS
Greutate maximă (kg) 90
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 100
Înălțime șezut maximă (cm) 78
Înălțime spătar (cm) 25
Lățime șezut (cm) 45
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie