Meniu
Your Cart

Scaun de bar ABS 105 rosu

Descoperă perfecțiunea între clasic și modern cu scaunul de bar ABS 105 roșu! O bijuterie a designului ce îmbină cu măiestrie eleganța eternă cu funcționalitatea de ultimă oră. Indiferent dacă îți dorești să transformi barul tău într-un sanctuar al stilului sau să adaugi o notă rafinată spațiului tău de locuit, acest scaun de bar este alegerea perfectă.

Cu un aspect inconfundabil, scaunul ABS 105 roșu reușește să se distingă prin forma sa clasică, dar revigorată de detaliile moderne. Plasticul dur vopsit într-o varietate de nuanțe vibrante se îmbină armonios cu metalul cromat, rezultând într-un ansamblu de o frumusețe irezistibilă.

Flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cheia acestui model remarcabil. Rotativ și reglabil pe înălțime, acest scaun oferă o experiență personalizată de neegalat. Mecanismul ingenios poziționat sub sezut acționează pistonul cromat, permițându-ți să ajustezi înălțimea de la 58 cm la 78 cm, asigurând astfel confortul suprem pentru orice utilizator.

Atenția la detalii și calitatea construcției sunt evidente în fiecare aspect al acestui scaun de bar. Sezutul din plastic ABS durabil stă pe o ramă metalică robustă, iar baza suportului de picioare și pistonul pe gaz sunt realizate din otel cromat, garantând stabilitate și durabilitate pe termen lung.

Scaunul ABS 105 roșu este o alegere perfectă pentru a adăuga o notă de rafinament spațiului tău. Folosește-l pentru a crea un colț confortabil și stilat în propriul tău cămin sau pentru a conferi un aspect sofisticat barului sau clubului tău. Cu o înălțime totală reglabilă între 80 cm și 100 cm, acest scaun este potrivit pentru orice tip de bar sau tejghea.

Cu o lățime fixă a șezutului de 45 cm și o adâncime de 32 cm, scaunul asigură confortul necesar pentru momente lungi de relaxare sau socializare. Fiind proiectat pentru a susține o greutate maximă de 90 kg, acest scaun este atât elegant, cât și practic.

Pentru a-ți oferi încredere în alegerea ta, scaunul ABS 105 roșu vine cu o perioadă de garanție generoasă de 24 de luni. Este timpul să faci pasul spre un spațiu mai frumos și mai confortabil, cu ajutorul unui scaun de bar ce excelează în estetică și performanță. Alege să trăiești în stil cu scaunul de bar ABS 105 roșu! 


Scaune
Culoare Rosu
Atribute
Material Plastic ABS
Greutate maximă (kg) 90
Reglabil pe înălțime Da
Înălțime scaun maximă (cm) 100
Înălțime șezut maximă (cm) 78
Înălțime spătar (cm) 25
Lățime șezut (cm) 45
Tip bază Metalica

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie