Scaune pliante

 

 

 

          Ce scaun poate fi considerat un ‘scaun bun’ ? In ce consta a fi un ‘scaun bun’ ? Sa fie oare comoditatea? Sau practicabilitatea? Ai crede ca in lumea aceasta nu le poti avea pe toate, dar uite ca se poate. Un scaun poate fi totodata comod dar si in acelasi timp practic. Cu toate ca atunci cand ne gandim la practicabilitate nu ne vine a asocia aceasta cu ceva comod, totusi acest lucru se poate.

 

Scaune pliante

 

     Nu trebuie sa te lasi pacalit de impresia ca scaunele comode sunt voluminoase si ocupa spatiu, deoarece materialul din care au fost confectionate consuma mult spatiu. Sunt scaune care desi sunt confectionate din materiale care sa confere cat mai multa comoditate, nu ocupa atat de mult spatiu, iar acesta le face sa fie foarte utile deoarece pot fi depozitate cu mai multa usurinta. Spre exemplu un scaun comod, dar si practic este reprezentat de gama de scaune pliante. Desi designul acestuia nu impresioneaza, faptul ca este comod si practic il face sa fie foarte cautat pentru tot felul de evenimente.

 

Scaune pliante

 

    Scaune pliante comode si practice sunt si scaunele rabatabile HRC 609. Acestea sunt fabricate pe o gama de culori potrivite pentru orice eveniment, acestea fiind neutre, adaptandu-se la conferinte, spectacole sau la scoli. Cu toate ca acest tip de scaune pliante nu pare foarte rezistente, scaunele HRC 609 sunt alcatuite din otel cromat, ce ofera stabilitate si rezistenta, sustinand o greutate de pana la 100 de kg.

 

Scaune pliante

 

    Lasand la o parte aspectul practic al acestui scaun, ne mai ramane faptul ca este la fel de comod ca un scaun pentru relaxare. Acesta are sezutul, dar si spatarul, tapitate cu piele ecologica si umplute cu burete pentru a oferi toata comoditatea dorita. Pe langa alte scaune pliante, acesta are spatarul la fel de comod ca si sezutul, asa ca avand in vedere si faptul ca este foarte comod si practic, acest scaun este folositor multora.

 

 

Scaune pliante