Menu
Your Cart

Sfaturi despre scaune Feed RSS

Sfaturi si tipsuri pentru alegerea celui mai potrivit tip de scaun, indiferent ca este vorba despre scaunul de birou, scaunul de bucatarie sau de bar.

05 Feb Zece trucuri care transforma banalul scaun de birou in locul perfect pentru munca
admin 3 3247
      Fie ca ne place, fie ca nu, in fiecare zi ne petrecem mult timp la serviciu, in fata calculatorului, iar pozitia pe care o avem atunci cand lucram este, de cele mai multe ori, gresita. Intruca..
28 Jan Cum alegem scaune de bucatarie
admin 1 5679
Cum alegem scaune de bucatarie   Alegerea scaunul de bucatarie depinde in mare masura de decorul curent sau decorul planificat in bucataria noua sau proaspat renovata. Oricare ar fi stilul bucatar..
15 Jan Scaune de bar pentru o seara perfecta
10 Sep Cum sa alegi scaunul de birou potrivit
admin 0 3123
 Gasirea scaunului perfect pentru birou este importanta din moment ce veti petrece multe ore de lucru pe el. Poate fi dificila depistarea scaunului potrivit pentru corpul dumneavoastra. Scaunul potr..
12 Jun Cum sa demontam un scaun de birou
admin 7 25243
Cum sa demontam un scaun de birou      De  multe ori dorim sa transportam un scaun de birou deja asamblat sau sa returnam unul in care nu ne simtim comfortabil. Sau exista situatii in care pur si si..
03 Jun De ce ai nevoie de un scaun ergonomic cu spatarul din mesh
admin 0 5578
 Stiati ca stand aplecat in fata la un unghi de 30 de grade, in incercarea de a va apropia de un ecran de computer puneti de trei-patru ori mai multa tensiune pe muschii spatelui? Daca nu, probabil ..
06 May Scaune directoriale pentru persoane inalte
admin 1 6029
       In zilele noastre a avea dimensiunile standard este un beneficiu deoarece, din pacate, marea majoritate a producatorilor inca nu constientizeaza ca sunt oameni care au nevoie de lucruri facut..
28 Apr Scaune de birou pentru persoane cu greutate
admin 0 11060
       In ziua de azi, datorita confortului si conditilor bune ce ne inconjoara, suntem nevoiti sa fim tot mai preocupati de intretinerea corpului, fiind tot mai predispusi la ingrasare. Fie ca vrem..
23 Apr Tendinte in designul scaunelor de birou
admin 0 5220
      Cand vine vorba de moda si de a fi in trend, oamenii nu sunt singuri care fac eforturi pentru a fi in tendinte; chiar si obiectele din jurul nostru sunt concepute sa fie la moda. In ce privest..
28 Aug Intretinerea si curatarea scaunelor
admin 1 19343
      Scaunele din ziua de astazi sunt fabricate folosind o mare varietate de tesaturi si materiale, de la piele naturala, piele ecologica (PU, PVC) - in principiu poliesteri, stofe, precum si amste..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)