Meniu
Your Cart

Sfaturi despre scaune Feed RSS

Sfaturi si tipsuri pentru alegerea celui mai potrivit tip de scaun, indiferent ca este vorba despre scaunul de birou, scaunul de bucatarie sau de bar.

28 Jan Cum alegem scaune de bucatarie
admin 0 6415
Cum alegem scaune de bucatarie   Alegerea scaunul de bucatarie depinde in mare masura de decorul curent sau decorul planificat in bucataria noua sau proaspat renovata. Oricare ar fi stilul bucatar..
12 Jun Cum sa demontam un scaun de birou
admin 3 29795
Cum sa demontam un scaun de birou      De  multe ori dorim sa transportam un scaun de birou deja asamblat sau sa returnam unul in care nu ne simtim comfortabil. Sau exista situatii in care pur si si..
06 May Scaune directoriale pentru persoane inalte
admin 0 7152
       In zilele noastre a avea dimensiunile standard este un beneficiu deoarece, din pacate, marea majoritate a producatorilor inca nu constientizeaza ca sunt oameni care au nevoie de lucruri facut..
28 Apr Scaune de birou pentru persoane cu greutate
admin 0 12140
       In ziua de azi, datorita confortului si conditilor bune ce ne inconjoara, suntem nevoiti sa fim tot mai preocupati de intretinerea corpului, fiind tot mai predispusi la ingrasare. Fie ca vrem..
28 Aug Intretinerea si curatarea scaunelor
admin 0 21783
      Scaunele din ziua de astazi sunt fabricate folosind o mare varietate de tesaturi si materiale, de la piele naturala, piele ecologica (PU, PVC) - in principiu poliesteri, stofe, precum si amste..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)