In ziua de azi, datorita confortului si conditilor bune ce ne inconjoara, suntem nevoiti sa fim tot mai preocupati de intretinerea corpului, fiind tot mai predispusi la ingrasare. Fie ca vrem sau nu, din cauza multor factori precum stresul si/sau lipsa timpului, adunam kilograme in plus. Cu toate acestea trebuie sa ne adaptam la ce ne inconjoara intotdeauna de-a lungul vietii noastre. Asa ca, si ca o persoana ‘cu greutate’, tot putem duce o viata buna. La locul de munca avem nevoie de confort, ca si in orice alt loc, asa ca un scaune de birou care sa se potriveasca nevoilor noastre este necesar.

 

Scaune de birou pentru persoane cu greutate

 

    Un scaun potrivit acestor nevoi este si scaunul de birou OFF 623. Acest scaun este confectionat din material dure si rezistente precum otelul cromat si confera toata stabilitatea de care este nevoie, asigurand o pozitie buna a spatelui, lucru important pe termen lung deoarece durerile de spate pot fi evitate astfel. Totodata acesta este tapitat cu piele ecologica pentru a oferi si prestanta pe langa comfort si stabilitate. Pe langa acestea, scaunul este dotat cu un mecanism de reglare a inaltimii, printr-un piston cu gaz.

 

Scaune de birou pentru persoane cu greutate

 

     Tot un astfel de scaun este si scaunul de birou OFF 315. La fel ca si precedentul este confectionat din materiale dure si rezistente, rezistand pana la o greutate de 150 kg. Tot asa si el este tapitat cu piele ecologica neagra, pentru a oferi prestanta si confort in acelasi timp, avand si bratele tapitate tot cu piele ecologica pentru un plus de comoditate. Desi suporta o greutate destul de mare, aceste scaune de birou sunt limitate ca si latime, deoarece nu au bratele rabatabile. Cu toate acestea, scaunul este prevazut cu un piston pe gaz care faciliteaza reglarea inaltimii, dar si un sistem de balans semi-syncro care permite blocare in orice pozitie de balans, util atunci cand simtiti nevoia de un moment de relaxare.