Menu
Your Cart

Scaune de birou Feed RSS

Sfaturi si informatii despre cum sa ne alege cele mai moderne si rezistente scaune pentru cele mai moderne birouri.

06 Oct Ce sunt scaunele
admin 0 5096
  Scaunele "kneeling chair"  fac sederea mai distractiva, dar mai important este faptul ca ele sporesc gradul de sanatate si productivitate, in acelasi timp. Cheia tuturor scaunelor de birou este libe..
12 Jun Cum sa demontam un scaun de birou
admin 7 25243
Cum sa demontam un scaun de birou      De  multe ori dorim sa transportam un scaun de birou deja asamblat sau sa returnam unul in care nu ne simtim comfortabil. Sau exista situatii in care pur si si..
03 Jun De ce ai nevoie de un scaun ergonomic cu spatarul din mesh
admin 0 5578
 Stiati ca stand aplecat in fata la un unghi de 30 de grade, in incercarea de a va apropia de un ecran de computer puneti de trei-patru ori mai multa tensiune pe muschii spatelui? Daca nu, probabil ..
18 May Scaune ergonomice cu brate reglabile
admin 2 4720
 Pe masura ce am evoluat, noi tindem sa imbunatatim tot ce aveam pana acum crezand ca ne va folosi imbunatatire. Desi in teorie asa ar fi normal, nu intotdeauna se intampla asa cum a fost planuit..
06 May Scaune directoriale pentru persoane inalte
admin 1 6029
       In zilele noastre a avea dimensiunile standard este un beneficiu deoarece, din pacate, marea majoritate a producatorilor inca nu constientizeaza ca sunt oameni care au nevoie de lucruri facut..
28 Apr Scaune de birou pentru persoane cu greutate
admin 0 11060
       In ziua de azi, datorita confortului si conditilor bune ce ne inconjoara, suntem nevoiti sa fim tot mai preocupati de intretinerea corpului, fiind tot mai predispusi la ingrasare. Fie ca vrem..
23 Apr Tendinte in designul scaunelor de birou
admin 0 5220
      Cand vine vorba de moda si de a fi in trend, oamenii nu sunt singuri care fac eforturi pentru a fi in tendinte; chiar si obiectele din jurul nostru sunt concepute sa fie la moda. In ce privest..
23 Feb Scaune de birou moderne
admin 0 4366
      Din dorinta de a evolua, omenirea cauta noi modalitati de modernizare si de a fi in tendinta. Tehnologia avanseaza si noi avansam odata cu ea, de la simple telefoane, la cele mai noi si sofist..
16 Feb Scaune ergonomice de calitate
admin 0 2704
      Oamenii nu sunt facuti sa lucreze in conditii improprii si incomode. Desi se poate lucra si asa, cu siguranta randamentul obtinut nu este cel dorit. De aceea s-au cautat nenumarate metode pent..
10 Nov Scaune birou tapitate cu mesh
admin 0 2676
      Daca lucrati intr-un mediu in care trebuie sa stati mult pe scaun, la birou, cu siguranta vreti, pe cat posibil, sa aveti cat mai mult confort, sa lucrati mai cu spor si sa va faca placere loc..
29 Oct Scaune de birou pentru copii
admin 1 3500
      Cand vine vorba de copiii nostri facem tot ce e posibil ca sa le fie bine; chiar si atunci cand vine vorba de banalul stat la birou. Fie ca stau la birou pentru a face teme sau doar se recreea..
20 Oct Scaune birou OFF 223
admin 0 2283
 Scaunele de birou OFF 223 sunt de departe scaunele cu cele mai multe review-uri pozitive primite de-a lungul timpului pe site-ul nostru.Chiar daca exista in portofoliul firmei noastre de mai bine..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)