In zilele noastre a avea dimensiunile standard este un beneficiu deoarece, din pacate, marea majoritate a producatorilor inca nu constientizeaza ca sunt oameni care au nevoie de lucruri facute pe masura lor. Spre exemplu persoanele inalte se pot considera norocoase ca producatorii de masini au decis sa ofere posibilitatea reglarii scaunului pentru a nu creea discomfort. Dar din pacate cand vine vorba de scaunele directoriale, nu se mai pot considera la fel de norocosi, deoarece nu multe scaune directoriale sunt proiectate sa multumeasca nevoile fiecaruia. Daca esti mai inalt decat majoritatea si vrei totusi sa te simti comfortabil la locul de munca trebuie sa iti achizitionezi scaune directoriale pe masura ta. Pe termen lung este una dintre cele mai bune investitii!

 

scaun-directorial-off-425-negru0

 

    Un scaun directorial potrivit persoanelor inalte este si OFF 425. Tapiteria din piele ecologică nu numai că conferă scaunului un aspect elegant, dar este și ușor de întreținut. Brațele moi și tapitate cu aceeași piele eco adaugă un plus de confort și stil. Construită pe o bază solidă de oțel cromat, acest scaun este proiectat pentru a rezista la greutăți de până la 120 kg, fără compromisuri în ceea ce privește durabilitatea și stabilitatea. Rolele gumate sunt o alegere inteligentă pentru protejarea suprafețelor delicate, având un strat protector anti-zgariere.

 

scaun-directorial-off-425-negru1

 

     Un alt scaun practic si de folos persoanelor inalte este scaunul ergonomic SYYT 9510. Acest scaun are sezutul din plasă respirabilă, care este proiectată pentru a oferi un nivel superior de confort și respirabilitate. Scaunul multifuncțional SYYT 9510 din mesh oferă o bază rezistentă din aluminiu și roti puternice cu o manevrabilitate ușoară, capabile să susțină o greutate de până la 120 kg. Această combinație de materiale de calitate și design ergonomic asigură durabilitatea și stabilitatea scaunului în timpul utilizării. Indiferent de tipul de activitate pe care o desfășurați, acest scaun multifuncțional vă oferă confortul și sprijinul necesare pentru a vă desfășura activitățile cu eficiență și în siguranță.

 

scaun-ergonomic-multifunctional-SYYT-9510-gri0