In zilele noastre a avea dimensiunile standard este un beneficiu deoarece, din pacate, marea majoritate a producatorilor inca nu constientizeaza ca sunt oameni care au nevoie de lucruri facute pe masura lor. Spre exemplu persoanele inalte se pot considera norocoase ca producatorii de masini au decis sa ofere posibilitatea reglarii scaunului pentru a nu creea discomfort. Dar din pacate cand vine vorba de scaunele directoriale, nu se mai pot considera la fel de norocosi, deoarece nu multe scaune directoriale sunt proiectate sa multumeasca nevoile fiecaruia. Daca esti mai inalt decat majoritatea si vrei totusi sa te simti comfortabil la locul de munca trebuie sa iti achizitionezi scaune directoriale pe masura ta, scaune directoriale care te vor scapa de dureri de spate si pozitii incomfortabile Pe termen lung este una dintre cele mai bune investitii.

 

Scaune directoriale pentru persoane inalte

 

    Un scaun directorial potrivit persoanelor inalte este si OFF 901. Acest scaun pe langa designului futurist, datorita pernutelor ce tin loc spatarului clasic, are un sistem de reglaje ce il fac ideal pentru persoanele inalte. Printre reglaje se numara si reglarea inaltimii scaunului, balansarea sezutului si blocarea acestuia in orice pozitie si orientarea si miscarea bratelor inainte si inapoi. Scaunul ofera tot confortul dorit, deoarece pernutele si sezutul sunt confectionate din burete de calitate superioara si tapitate cu PU, iar spatele si tetiera inalta asigura suport lombar si al cefei pentru persoanele inalte.

 

Scaune directoriale pentru persoane inalte

 

     Un alt scaun practic si de folos persoanelor inalte este scaune ergonomice OFF 940. Acesta spre deosebire de primul este confectionat din mesh pentru a oferi o circulatie mai buna a aerului, iar spatarul inalt cu linii cursive ajuta la mentinerea unei pozitii corecte a spatelui si ajuta la evitarea durerilor de spate foarte frecvente. Totodata acest scaun are si el sistem de reglare a inaltimii, foarte cautat de persoanele inalte, dar si un buton inovativ de balans pe spate, cu blocare in orice pozitie, conferind confort.

 

Scaune directoriale pentru persoane inalte