Meniu
Your Cart

Scaune de conferinta HRC 604 portocalii

Scaune de conferinta HRC 604 portocalii

Descoperă perfecțiunea în confort și stil cu scaunul de conferință  HRC 604 portocaliu! Cu un design inovator ce emană eleganță și funcționalitate, acest scaun va revoluționa spațiile tale de întâlniri și așteptare.

Scaunul HRC 604 portocaliu se evidențiază prin rafinamentul cromat al cadrului metalic, care îmbină armonios modernitatea cu durabilitatea. Sezutul și spătarul sunt îmbrăcate cu atenție în PVC de calitate superioară, asigurând o rezistență excepțională în fața uzurii și ușurând întreținerea. Culoarea portocalie vibrantă adaugă o notă de energie și vitalitate în orice încăpere, transformând spațiul într-un mediu prietenos și captivant.

Nu doar designul atrage atenția, ci și funcționalitatea inteligentă a acestui scaun. Modelul HRC 604 portocaliu face parte din categoria scaunelor stocabile, fiind o soluție practică pentru optimizarea spațiului. Această caracteristică permite depozitarea facilă a scaunelor unul peste altul, economisind loc prețios în orice încăpere.

Indiferent dacă este vorba de săli de conferințe, spații de așteptare sau birouri moderne, scaunul HRC 604 portocaliu se integrează perfect în fiecare context. Cu înălțimea totală de 77 cm și înălțimea sezutului la 44 cm, acest scaun asigură o poziție confortabilă pentru ședințe de scurtă durată. Lățimea de 40 cm a sezutului pe fiecare parte garantează spațiu suficient pentru o așezare comodă.

Pentru a adăuga și mai multă încredere în alegerea ta, scaunul vine cu o garanție solidă de 24 de luni. Fiind proiectat să susțină o greutate de până la 120 de kilograme, acest scaun garantează siguranță și stabilitate în utilizare.

Îndrăznește să faci diferența în amenajarea spațiilor tale cu acest model de scaun portocaliu. Prin unicitatea sa, confortul oferit și practicitatea remarcabilă, scaunul de conferință HRC 604 portocaliu devine o alegere evidentă pentru cei care apreciază valoarea și stilul într-un pachet accesibil. Transformă spațiile tale în oaze de inspirație și colaborare, iar acest scaun va fi punctul focal ce va stârni admirație și confort în fiecare utilizare.


Scaune
Culoare Portocaliu
Atribute
Material PVC
Greutate maximă (kg) 120
Înălțime scaun maximă (cm) 77
Înălțime șezut maximă (cm) 44
Înălțime spătar (cm) 25
Lățime șezut (cm) 40
Tip bază Metalica
Tip cadru Cromat

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie