Meniu
Your Cart

Scaune pentru vizitatori OFF 833 crem

Scaune pentru vizitatori OFF 833 crem

Bine ați venit în lumea rafinată a confortului și accesibilității redefinește cu scaunele pentru vizitatori OFF 833 crem! Gândite pentru a sublinia valoarea timpului dumneavoastră și a oaspeților, aceste scaune de așteptare sunt o expresie autentică a eleganței și rafinamentului.

Cu un design ingenios și un finisaj modern, scaunul de așteptare OFF 833 este o promisiune de relaxare pentru orice vizitator. Fiecare aspect a fost meticulos gândit, de la cadru metalic cromat ce emană stabilitate și durabilitate, până la tapițeria sa de piele ecologică ce încântă simțurile. Atât spătarul cât și șezutul sunt susținute de un burete cu densitate înaltă, asigurând astfel o susținere fermă, dar și un confort incredibil în timpul așteptării.

Rafinamentul și seriozitatea mediului de afaceri sunt reflectate în culorile sobru și în designul modernist al acestor scaune. Ele nu doar încântă privirea, dar creează și o atmosferă potrivită pentru discuții importante și negocieri reușite.

Asamblarea simplă face din aceste scaune alese perfecte pentru diverse ocazii. Fie că este vorba de așteptare, recepții sau conferințe, OFF 833 se adaptează cu ușurință nevoilor dumneavoastră. Înălțimea sa totală fixă de 93 cm și dimensiunile șezutului (45 cm lățime x 50 cm adâncime) asigură spațiu generos pentru orice vizitator.

Mai mult decât atât, aceste scaune impresionante sunt proiectate să ofere un suport sigur și solid, având o capacitate maximă de încărcare de 120 kg. De asemenea, vă oferim liniștea unei perioade de garanție extinsă de 24 de luni, ceea ce dovedește încrederea noastră în calitatea și durabilitatea acestor piese.

Scaunele pentru vizitatori OFF 833 crem sunt aliatul perfect pentru orice spațiu de așteptare sau întâlnire de afaceri. Oferă o experiență confortabilă și sofisticată, subliniind valoarea timpului și a oaspeților dumneavoastră. Alegeți rafinamentul, alegeți funcționalitatea, alegeți OFF 833!


Scaune
Culoare Crem
Atribute
Material Piele ecologica
Greutate maximă (kg) 120
Înălțime scaun maximă (cm) 93
Înălțime șezut maximă (cm) 45
Înălțime spătar (cm) 54
Lățime scaun (cm) 55
Lățime șezut (cm) 45
Tip mâner Metalic
Tip bază Metalica
Tip cadru Cromat

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie