Rolul unor scaune de conferinta bine alese la locul de munca

Scaune de conferinta

Succesul unei conferinte, dar si cel al speaker-ilor si implicit al companiei este asigurat de confortul pe care invitatii il resimt pe durata evenimentului. Bineinteles ca in alegerea scaunelor potrivite trebuie sa ai in vedere ca acestea sa se asorteze cu decorul incaperii, sa respecte anumite simetrii, culori si forme; dar cel mai important aspect il reprezinta cum se simt oamenii atunci cand ii inviti la sediul firmei tale.

 

Care este rolul unei bune alegeri a scaunelor de conferinta?

 Scaunele de conferinta fac prima impresie despre companie. Sunt precum o carte de vizita pentru ca vorbesc oamenilor despre cat de multa atentie li se acorda si despre potentialul financiar al companiei.

 


Cum arata scaunul ideal?

 Scaunul ideal are spatar inalt, suport pentru brate, burete si are un design in conformitate cu corpul uman, astfel incat sa asigure o relaxare completa. O alta varianta o reprezinta scaunele fixe care dispun de burete in toate zonele de sprijin. Desigur, aceste alegeri depind de bugetul pe care cel raspunzator de conducerea firmei este dispus sa il aloce.

 

De ce anume trebuie sa tii cont in alegerea scaunelor de conferinta?

 


Aceasta alegere denota interesul si atentia oferita de catre companie vizitatorilor si invitatilor sai. Cu cat scaunul este mai confortabil, are un design mai rafinat si este alcatuit din materiale de inalta calitate, cu atat respectul si aprecierea oamenilor fata de firma creste. Asadar tine cont de faptul ca:

        -Scaunul trebuie sa fie confortabil si sa asigure o sustinere optima a spatelui, fiind totodata rezistent.

        -Designul si armonia mediului este foarte important, asa ca fii atent la estetica scaunelor.

        -Trebuie sa aiba sezutul moale si spatarul confortabil, adaptat formei spatelui. Indicat ar fi ca si spatarul sa fie acoperit cu un invelis moale.

       -Pentru ca sunt destinate sederii in timpul urmaririi unor speakeri, pot avea suport pentru brate sau masuta incorporata pentru desfasurarea activitatii de luare a notitelor, in cazul in care este nevoie.