scaune birou

Sursa foto: www.scauneonline.ro

 

     In general, munca de birou poate fi foarte obositoare daca nu sunt respectate conditiile optime de desfasurare a activitatilor. In acest sens, scaunele au un rol esential, pentru ca trebuie sa fie functionale si sa asigure tot confortul necesar. Va prezentam principalele scaune de care este nevoie intr-o companie.

 

 

Scaune de birou clasice

  

     Pe langa faptul ca este bine ca aceste scaune sa aiba un design simplu, clasic, astfel incat sa se asorteze cu orice stil de amenajari interioare, scaunele de birou trebuie sa aiba grija ca orele de munca sedentara sa nu se rasfranga asupra sanatatii oamenilor. Ce inseamna asta? Scaunul ideal trebuie sa fie foarte comod, sa asigure o sustinere eficienta a coloanei vertebrale si sa ajute angajatul sa adopte o pozitie corecta la masa de lucru. Astfel, este evitata aparitia durerilor de spate si a senzatiei de disconfort permanent.

 

 scaune-de-birou-ergonomice-off907-negru0


Scaune directoriale


    De cele mai multe ori, o persoana care detine o functie de conducere petrece foarte mult timp la birou, in fata calculatorului. De aceea, are nevoie de un scaun care sa imbine perfect rezistenta si durabilitatea cu un aspect elegant si stilat. Modelele de scaune directoriale sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, cu finisaje deosebite si o gama larga de caracteristici care sa satisfaca nevoile tuturor, cum ar fi: posibilitatea de a regla inaltimea, cotiere pentru sustinere antebratelor si functia de balans. 

 

scaun-directorial-arcuri-off-320-negru0

 

     

Scaune de conferinta

 

     Scaunele si masa sunt principalele obiecte in cazul unei sali de conferinta, asa ca trebuie sa indeplineasca toate cerintele necesare pentru a oferi angajatilor sau invitatilor o impresie placuta. Pentru ca o astfel de intalnire poate dura cateva ore bune, scaunele de conferinta trebuie sa asigure un nivel ridicat de confort si, indiferent de model, materiale folosite sau culori, este esential ca acestea sa ofere cat mai mult spatiu in sala.

 scaun-conferinta-modern-off-834-negru0


Scaune cu masaj


     In ultimii ani, tot mai multe companii autohtone le ofera angajatilor posibilitatea de a se relaxa cateva minute cu ajutorul unor scaune cu masaj. Elegante, fabricate din piese de calitate, acestea au o forma ergonomica, potrivita pentru a sustine spatele in mod corect. Scaunul de masaj este echipat cu o telecomandă ușor de utilizat, care îți permite să selectezi și să personalizezi funcțiile de masaj dorite. Astfel, îți vei putea adapta experiența de relaxare în funcție de nevoile și preferințele tale. 

 

scaun-birou-masaj-7-puncte-off-418m-negru3

 

     Magazinul ScauneOnline.ro are in stoc o varietate de produse realizate la cele mai inalte standarde, cu modele si stiluri diferite, la preturi avantajoase, astfel incat clientii sa gaseasca aici tot ce au nevoie.