Meniu
Your Cart

Scaune de conferinta HRC 604 mov

Scaune de conferinta HRC 604 mov

Bine ați venit în lumea eleganței și confortului conferințelor cu modelul de scaun HRC 604 mov. Cu un design rafinat și o funcționalitate impresionantă, acest scaun este partenerul ideal pentru spațiile de întâlniri aglomerate și birourile moderne.

Construit pe un cadru metalic cromat, scaunul HRC 604 mov strălucește atât din punct de vedere estetic, cât și al durabilității. Sezutul și spătarul său sunt tapitate cu PVC rezistent la uzură, asigurând o rezistență deosebită în fața utilizării intensive. Acest lucru îl transformă într-o alegere înțeleaptă pentru medii de birou aglomerate, unde durabilitatea este esențială.

Fiind parte din categoria scaunelor stivuibile, HRC 604 mov este o soluție ingenioasă pentru economisirea spațiului de depozitare. Puteți empila mai multe scaune unul peste altul, fără a compromite calitatea sau aspectul, făcându-l potrivit chiar și pentru spații cu resurse limitate.

Versatilitatea acestui model este remarcabilă. Indiferent dacă este vorba de săli de conferințe, zone de așteptare sau ședințe interactive, scaunul HRC 604 mov își găsește cu ușurință locul în fiecare context. Cu toate acestea, este important de menționat că acesta este optim pentru utilizarea pe perioade scurte, fiind ideal pentru sesiuni de brainstorming, prezentări sau întâlniri.

Mărimea și confortul sunt aspecte cheie pentru experiența utilizatorului, iar HRC 604 mov nu face compromisuri în acest sens. Cu o înălțime totală de 77 cm și o înălțime a șezutului de 44 cm, acesta oferă o postură naturală și relaxată. Laturile generoase ale șezutului, măsurând 40 cm fiecare, asigură un spațiu confortabil pentru o varietate de utilizatori.

Pentru a vă oferi o completă încredere în calitatea acestui produs, oferim o garanție solidă de 24 de luni. De asemenea, scaunul HRC 604 mov are o capacitate de greutate maximă admisă de 120 kg, asigurând astfel stabilitate și siguranță.

Închei cu promisiunea că modelul HRC 604 mov va aduce un plus de eleganță și confort oricărui spațiu de conferințe sau birou. Cu o combinație desăvârșită între durabilitate, design atrăgător și accesibilitate, acest scaun devine alegerea evidentă pentru cei care caută o soluție practică și rafinată.


scaune-de-conferinta-hrc-604-dimensiuni


Scaune
Culoare Mov
Atribute
Material PVC
Greutate maximă (kg) 120
Înălțime scaun maximă (cm) 77
Înălțime șezut maximă (cm) 44
Înălțime spătar (cm) 25
Lățime șezut (cm) 40
Tip bază Metalica
Tip cadru Cromat

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie